RE: Vsakodnevno sesanje ...? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


barakuda -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (19.1.2008 16:41:55)

Jaz sesam vsak dan, pa tudi prah pobrišem skoraj vsak dan - vse to naredim sproti. Že, ko recimo kuham kosilo zraven pospravljam. Mi sploh ne vzame veliko časa.




Enolla -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (20.1.2008 15:33:24)

Zadnje čase ugotavljam, da smo zgleda malo packasti pri naši familiji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Po tleh perem in sesam 1x tedensko z eco juniorjem, ki to naredi sproti. Prah pa brišem v skladu s sončno svetlobo - če je ga vidim, če je ni pa tudi praha ne in pol pozabim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

Aja, posodo pa pomivam na roke čisto vsaki dan to pa res.




Enolla -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (20.1.2008 15:34:58)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Prah z pronto "metlico" vsak drug dan, prou temeljito enkrat tednsko.
Po tleh pobrišem enkrat tednsko.



A je OK ta pronto metlica. Pobriše dobro prah? Ker sem jo že gledala, da bi jo kupila pa sem jo vrnila nazaj na polico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?




Tanik -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (21.1.2008 14:58:42)

jaz sesam stanovanje vsak dan (razlog sta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image]), z vodnim pa nekje na 1 do 2 tedna, vmes pa še brišem odtise tac po tleh.
prah brišem po potrebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 




Anonimen -> RE: Vsakodnevno sesanje ...? (21.1.2008 15:01:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Prah z pronto "metlico" vsak drug dan, prou temeljito enkrat tednsko.
Po tleh pobrišem enkrat tednsko.



A je OK ta pronto metlica. Pobriše dobro prah? Ker sem jo že gledala, da bi jo kupila pa sem jo vrnila nazaj na polico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ?


Pa ja je kar vredu ja. No jaz bolj preletim na hitro z njo. Enkrat tednsko pa pol še s krpo bolj temeljit pobrišem. Al pa takrat k sonce posije pa me kap[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]