RE: Obutev v hojici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Naja30 -> RE: Obutev v hojici (12.1.2008 20:54:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Ni vse zlato kar se sveti. Ciciban je daleč od zlata. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


Eni uporabljajo hojce, drugi pa imajo ciciban copate. Vsi bodo pa zrasli kot smo mi, ki smo uporabljali oboje skupaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne bi se spuščala v debato o tem. Vem, da je 100 otrok lahko v hojci, pa bo eden od njih mogoče imel kakšne probleme. Vem, da je ne priporočajo več, zato je ne uporabljamo. Je pa pri vsaki stvari tako. 100-im ne bo nič, 101. pa. Tako je in dokler ni tega veliko, se bo delalo tako kot se dela.




Dashenka -> RE: Obutev v hojici (13.1.2008 16:20:42)



IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

IZVIRNO SPOROČILO: Ejpril

Kdo proizvaja ne anatomsko obutev ,oziroma katere čevlje vi kupujete?.Moj sin je shodil in rabimo čevlje za zunaj,neki res kvalitetnega,pa da nogi ne škoduje.Hvala.


ciciban, geox, chicco


Poleg teh treh znamk so odlični še Naturino, ki pa jih žal v Sloveniji skoraj ni za dobit in pa Kickers.
Precejšnjo izbiro imajo v Italiji, na primer v Trstu.
Pri nas pa gredo žal bolj v promet najbolj "cheap" otročki čevlji, zato je tudi izbira temu primerna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Ejpril -> RE: Obutev v hojici (13.1.2008 17:36:22)

Naturino imajo v Zagrebu,drugać bla sam v Chicco in mi je trgovka rekla da oni imajo pol ordopedsko obutev in  da po njenem mnenju obutev mora imeti trd opetnik.Geox ma pa anatomski vložek(vprašala).Jaz sanjam čevlje,ampak ne najdem prave.Če bi se mož vprašal on bi že Cicibanke kupil.





Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]