ginekolog v Šempetru (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kathy -> ginekolog v Šempetru (16.1.2005 20:43:55)

Pozdravljene!
Nujno bi rabila informacijo o dobrem ginekologu v Šempetru ali Novi Gorici? Zamenjujem ginekologa, in me zanima, če je katera od vas iz tega konca ali pozna kakšnega G tu?

LP:sloncek:

Miško -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 11:41:24)

Hi

Jaz sem imela pri porodu dr. Venierjevo in se mi je zdela kar v redu. Vsekakor me je zelo lepo zašila, ni nič bolelo. Ne vem pa, če ima tudi ordinacijo. Mogoče v Šempetru. V porodnišnici dela tudi dr.Pušnar,ki je menda tudi OK,pa tudi ne vem, če ima ordinacijo.

Drugače pa je v Novi Gorici v ZD dr.Margičeva - tetka bolj v letih,če nimaš problemov, je OK, pa dr.Jelinčič - sicer menda zelo strokoven dečko, ampak drugače pa toplo odsvetujem. V Novi Gorici sta še dva ginekologa, en dečko, ki se mu ne spomnim imena (mislim, da je srb), ampak je menda strokovno bolj bogi in ena mlada zdravnica,ki pa je tudi bila zdaj na porodniškem.

Hja, pa ena privat ginekologinja dr.Gregorič,ki je menda tudi OK.

Več se pa ne spomnim

Lp

Miško&Matija

mei -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 12:35:11)

če ti ni daleč lahko greš tudi v Ajdovščino v ZD

dr. Kodrič Rošker Majda

tel 05 3693 125

Meni je OK

kathy -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 14:50:36)

ojla Mei

Moram reč, da si ena redkih, ki nima pripomb čez dr. Kodričevo!

Lp:nosecka:

tejka24 -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 16:41:23)

Živjo!

Moja G ima ordinacijo v Šempetru in sicer je to Irena Mohorko-Rijavec. Ordinacijo pa ima v zdravstvenem domu.

Jaz sem z njo zelo zadovoljna.

LP

Erika 1 -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 23:20:45)

Ja se strinjam z Kathy, saj ne da je Kodričeva groba (z roko) sam tisti nastop, pa vsesplošno tikanje (ne vikanje)- ne vem, meni se ne dopade.

Mei, a te lahko vprašam, če si hodila na gimnazijo v Ajdovščino?

ajf -> ginekolog v Šempetru (17.1.2005 23:39:54)

jaz sem s Kostadinovičem v Novi Gorici zadovoljna

Frajla -> ginekolog v Šempetru (19.1.2005 14:21:37)

Jaz sem pri dr. Lari Pregelj Beseničar v zdravstvenem domu. Ni več na porodniškem in končuje specializacijo. Jaz sem z njo zelo zadovoljna.
Pozdravček,
Lučka

Stran: [1]