vianne -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (16.5.2008 18:13:43)
|
Najprej pošiljam en velik objem Nataši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]. Drži se... besede so verjetno odveč, vendar čas bo zacelil rane!!!! Jaz sem pa danes padla v tako depresijo, da vam ne morem povedati. Se že cel dan jočem in se sploh ne morem ustaviti. Ne vem kaj mi je. Res, da sem bila že dva dni bolj tiha, brezvoljna.... in danes zjutraj vstanem z malo bolečim grlom in zakatarjena.... in kot da bi me nekdo udaril po glavi me zagrabi neka panika... po glavi mi rojijo same črni misli (o tem, da ne bo otrok normalen itd.). In takšno počutje sploh ni v moji navadi, saj sem drugače zelo energična, dobre volje, nasmejana.... ne vem ali so krivi hormoni al kaj. Mož mi stoji ob strani in je zelo razumevajoč in nežen vendar je rekel, da takšne me pa ni še videl. Malo sumim kaj je dalo piko na i mojemu izpadu.... tako brezvezna stvar, da je ni niti za napisat. Včeraj sva šla z mojim na pico in sem naročila prepognjeno ter zamenjala navaden pršut s kuhanim. Na vrhu pice je bila posuta tudi rukola, ki sumim, da ni bila oprana.... in sedaj fantaziram o toxi.... jao mene totalno zmedene. Me je za po nagi riti saj vem.... ma danes si ne morem pomagati. Ali ima še katera podobne izbruhe? Drugače pa že kar dobro čutim premike našega nagajivčka. Kaj še bo... Trebuh tudi pridno raste, počasi odštevam dneve do naslednjega pregleda... skratka vse je v najlepšem redu, le sebe moram še spraviti v dobro voljo. Bo jutri boljše saj je vikend, ne bom več toliko sama...
|
|
|
|