lana34 -> RE: Oktober 2008 (2.6.2008 9:36:58)
|
Zdravo! lena, tudi jaz nisem še nič dobila, v petek sem imela ničkolikokrat telefon v roki, pa nisem upala poklicat. Sva nameravali skupaj z mojo G klicat, pa še ni bila ura 14, prej jih pa menda ne dobiš. Ja, upam, da je to dober znak, čeprav sem bila v eptek na pregledu in je ugotovila, da naj bi bil obseg trebuščka za kak teden premajhen v primerjavi z ostalimi deli in je zato sedaj moja G panična. Spet me bo poslala v Ljubljanjo, ker si ne upa sama delat morfologije, pa še na pregled [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] srčka bom morala.Znoriš, no! Zato se tudi nisem nič javila, ker enostavno nisem imela volje...Ne vem...kar naprej gre nekaj narobe!Upam, da je le lažni alarm!V petek moram spet k njej. Je pa grozno to, da kar ne vemo, koliko sem sploh noseča. Po zadnji M bi morala biti že tam okoli 21. tedna, pred tremi tedni mi je napisala, da sem 17 in 2 dni, v petek pa, da sem 18 po UZ! Saj pravim, za znoret!!!!! Upam, da vsaj danes pridejo rezultati AC!Lena, mbd, držita se, ostale pa tudi uživajte v (sicer nekoliko kislem) ponedeljku.
|
|
|
|