maserati -> RE: Oktober 2008 (4.8.2008 16:28:05)
|
Oj, evo nas z dopusta! Vidim, da ste vse s pripravami že v polnem zamahu, pri nas se jih nismo še čisto nič lotili. Danes malo preurejam omare, da bom našo "taveliko" preselila in tako naredila prostor v povijalni za stvari za tamalega/tamalo. Drugače sam jaz kar v redu, dojenček brca, samo spim zelo slabo oz. sploh ne spim... Prvič so mi razlagali, da se tako telo pripravlja na manj spanja... No, vseeno sem bila kar izmozgana od nočnega vstajanja, čeprav sem imela precej vaje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Me skrbi, da bo tokrat podobno... Samo nekaj stvari mi pade na pamet: Kupite fiziološko od Nivee, ki je pakirana v takih ampulcah, ker moraš ostale stran metat po določenem času, te pa se pač ne pokvarijo. Mi smo veliko prakticirali mako majčke, se mi zdijo gumbki ob straneh kar grobi, naša je imela vedno "znakce" na koži. Jaz mislim rodit v LJ, kot prvič. In mislim tudi široko povijat, pa čeprav bodo kolki OK. Kadar se stroka ne zna odločit, kaj je v redu, se mi zdi boljše, da furam preverjeno varianto. In taprvo smo široko povijali pa bomo še tegale. Drugače imam pa pregled v sredo, upam, da je dojenček že obrnjen z glavo dol in ne sedi več na riti... Čeprav brca pa še kar nizko... Pustimo se presenetit... Cau!
|
|
|
|