stunfek -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (17.2.2008 21:43:33)
|
vianne...prezgodaj je ja. Jaz tokrat ne bom šla tako hitro :) ker bom čist živčna, če se ne bo nič videlo :) škorpion...v tisti igrici ni nobene hude fore. Vedno, ko opravimo tisto matematično operacijo dobimo številko, ki je mnogokratnik številke 9 :) že v naprej lahko veš kateri simbol bo, samo poglej kaj se skriva pod številko 9 in to je to :) anitka hvala za lepe želje :) oziroma veselje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Še na splošno kar se tiče krvavitev. Res je, da lahko ni čisto nič hudega ampak vsaki, ki krvavi priporočam, da se zglasi k zdravniku - zato obstaja urgentna ginekološka ambulanta v vseh krajih. Četudi se vam zdi brezveze it - pojdite. Če ne drugega, da vas pomirijo, da je vse ok in da krvavitev ne izhaja iz maternice. V bolj pesimistične scenariju pa vam dajo eno obliko progesterona in morda rešijo zadevo. No, jaz grem pančkat. V album sem dodala še slikce Clear Blue-ja od danes, da se vidi, da smo napredovali iz blede črtice v močno. Zanimivo je, da se mi že pojavljajo slabosti in sicer v blagi obliki in samo popoldan. Kadar ne čutim bolečin v joškah me malo zaskrbi...dokler ne bo moja likica dobila srčka me bo paranoja grabila, saj vem...komaj čakam drugi teden marca, ko bom šla na pregled. Jutri dobim datum in ga seveda takoj sporočim :)
|
|
|
|