2mak -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (29.2.2008 22:28:00)
|
Ojla. Jaz sem pa včeraj že posumila, da me čaka kak ss, saj sem imela take krče kot pri porodu. Ob pol osmih zvečer sem dobesedno obležala na kavču, noge so me bolele za znoret, slabo mi je bilo... Sem rekla, da me tudi trepalnice bolijo, tko je bilo grozno. No, potem sem šla malo na wc, pa zjutraj spet, pa je boljše. Sem že mislila, da bom ostala danes doma, pa je kar šlo čez dan. Jaz sem v prvi nosečnosti bruhala 9 mesecev in sem šla zelo kmalu na bolniško, zdaj pa še nisem bruhala in močno upam, da bom v službi zdržala do konca junija, potem pa imamo počitnice - delam v šoli (1. razred). Sem pa tudi jaz precej utrujena, ja... Ampak, z napihnjenostjo pa nimam težav (no, z vetrovi). Mislim pa, da sem imela danes zadnjič kavbojke, ker me že pošteno tiščijo in to ni ok. Joj, ampak jaz imam taaaak apetit!!! Groza. Danes sem v Mercatorju zapravila v hipu 100 evrov, ker sem kar grabila hrano in ves čas sanjala kaj vse bom pojedla. Se bom morala malo umiriti. Prvič sem se zredila 14 kg in je bilo ravno prav, ker sem z bolj malo kg začela. Ampak, zdaj me je vseeno malce več skupaj, pa se ne smem zanemariti. A katera med vami že obiskuje kakšno telovadbo za nosečke? Sladke sanje! 2mak
|
|
|
|