Ne vem, kako naj vprašam (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


GoYa -> Ne vem, kako naj vprašam (14.1.2008 10:17:53)

Eno "čudno" vprašanje imam in niti ne vem, kako naj se izrazim. Bom opisala.

Sem v 23t, nosečnost z dvojčki in že nekaj časa se mi zdi, kot da je spolovilo dol povešeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V bistvu kot ena kepa, ki je ni bilo, ko nisem bila noseča.
A je možno, da mi maternica tako pritiska dol? Al imam kratek MV? Tak grozen občutek je, kot da bi bilo vse tako nizko in lih še sramne ustnice zapirajo izhod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Brce pa tudi čutim bolj spodaj (pod popkom, pa še nižje).

Sicer imam v sredo pregled in bom točne odgovore takrat dobila, sam mal me pa kar skrbi.

A je pri vas tudi kakšna podobna sprememba nastala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?




Jančika_ -> RE: Ne vem, kako naj vprašam (14.1.2008 11:45:05)

Sicer nisem nosila dvojčkov, ampak mi je obakrat spolovilo tako zateklo, da sem komaj normalno hodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]; prav kepo sem imela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image].  Zgleda, da pri nekaterih to paše zraven, je pa izginilo takoj po porodu (hb, ker sicer ne vem, kako bi to zgledalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). 




Anonimen -> RE: Ne vem, kako naj vprašam (14.1.2008 22:09:35)

Goya, to je tudi mene doletelo, pa nisem nosila dvojčkov. Sem pa pozabila kaj mi je že G rekla zarad česa se to zgodi, ampak da je to pogost pojav. Sem pa rodila en teden čez rok.




Stran: [1]