tally -> RE: majčice 08_2.del (20.2.2008 19:36:39)
|
pozdravček še od mene, nisem se dolgo nč oglasila, pomanjkanje časa, pa lenoba tut malo dela svoje sem vas pa redno brala. Vidim da se pogovarjate o MŠ v LJ. Jaz sem se danes prijavila, greš v porodnišnico v sprejemnico (vprašaš receptorko kje je), tisti teti tam daš zdr. kartico ti sprinta tiste nalepke in reče da so predavanja v stari babiški šoli, to je pa za porodnišnico stara stavba v bistvu je taka lesena, tko da jo ne moreš falit. Za urnik predavanj še nič ne vem ker so tam meli obešenega še za februar, mislim pa da so predavanja 3x na dan zjutraj pa ob 16 in 18 in se jih da kombinirat med sabo. Upam da sem vam kaj pomagala. Kar se tiče otrdevanja trebuha meni tut otrdeva, je pa res da kakšen dan več kakšen pa manj. Če se kaj naprezam mi ful pogosto. Otrdevanje je normalno, če ni v nekih časovnih intervalih npr. na 5, 10, 15, 20 min, takrat se je pa treba it pokazat v porodnišnico ali svoji g. Tako je meni razložila moja gospa gin. Zatečenih nog jaz na srečo še nimam me pa fuuul svrbi koža na nogah, včasih toliko, da si do krvi spraskam, pol se mi od praskanja pojavijo kr ene pikice. Kaj bi bilo to? Pa še eno vprašanje imam, a vam na vsakem pregledu pri gin pogledajo železo v krvi oz. tisto ko te sestra pri gin. špikne in pogleda kri. Men je to naredila samo na prvem pregledu in ne več? Lp tally
|
|
|
|