RE: Majčice '08 - 2.del (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 14:30:14)

Valentina2006: držim pesti za tvojo morfologijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
TamaraJ: meni so tudi všeč zibelke, a uporabnost je vprašljiva pri teh stvreh. Jaz sem jih gledala v BC, take za čisto še mičkane, pomoje do ene 3-4 mescev, pa so od 370 EUR pa naprej.

Ja, punce počasi bo kar treba v shooping[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp




Pepita -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 14:31:23)

Da se še jaz pofočkam na novih straneh.
Jaz bom uporabljala Racmanke, če le ne bo prišlo kaj vmes. Sem jih kupila za polovično ceno od mamice, ki jih je imela pripravljene za novorojenčka, pa je imela nekaj poporodnih zapletov in je pristala na Pamperskah, tako, da jih ni nikoli uporabila.

Jutri imam G, pa me je tako strah, ker je zadnjič bil tako slabe volje, da se prav psihično pripravljam, da če bo kaj težil vzamem kartoteko in grem, ker nazadnje je bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], je bil tako ciničen da sem prišla iz ordinacije cela objokana. To pa samo zato, ker sem bila zadnja na vrsti, pa še UZ mi je moral naredit, njemu se je pa očitno mudilo.

Lep dan vsem




TamaraJ -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 14:35:48)

Pepita... kr jaz bi ga na gob... bebca. kako znajo biti eni nesramni. Upam, da bo boljše volje.. sicer pa mu reči naj gre nekam, vzemi karton in adijo. ja, pa še prej se pozanimaj, kam greš lahko drugam. da ne ostaneš brez G-ja.

edinaos... jaz imam sposojeno in jo zato imam. Je pa cena za 3-4 mesece pretirana in se je v tem primeru najbolje odločiti za klasično posteljico, ki se jo kasneje spusti. Zibke so danes bolj za preseravanje. Meni samo gužvo dela in sploh ne vem, če jo bom sestavila tokrat. Luštkana je zelo... samo uporabna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




kodrana -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 14:41:40)

Tamara, jaz sem razmišljala, da bova imela v spalnici posteljico, ki bo še kar nekaj časa uporabna. v dnevni pa bi imela zibko. da ko bi bila v kuhinji.. da tam lepo čez dan spi prve mesece, ponoči pa v postelji. 




valentina2006 -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 14:58:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Jutri imam G, pa me je tako strah, ker je zadnjič bil tako slabe volje, da se prav psihično pripravljam, da če bo kaj težil vzamem kartoteko in grem, ker nazadnje je bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , je bil tako ciničen da sem prišla iz ordinacije cela objokana. To pa samo zato, ker sem bila zadnja na vrsti, pa še UZ mi je moral naredit, njemu se je pa očitno mudilo.

Lep dan vsem




Pepita: Te čist razumem....sam nebi si smela tega k srcu gnat. Ja sej je lahko govort.....pa ni tko. Tud jest sem že mela take izkušnje z G, pa se zarad njih ne sekiram. Tud oni so sam ljudje, to pa je njihova služba, ki "naj" bi jo opravljal....sej vse vemo kako.
Probi jutr it čim bolj sproščena na pregled, ker sam škodo delaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], če se sekiraš.... Je mel pač slab dan si misl, pa bo. Če bo pa v bodoče še isto....ma sej boš vidla.

Želim ti vse dobr jutr........................................................drgač ga pa cbn v ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




jana81 -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:03:04)

pepita..ne se pustit..če mu pokažeš da te je strah, se bo še bolj naslanjal na to..eni so res debilni no, pa ko vedo da smo nosečnice bolj občutljive kot druge.
 
mi bomo tud dobili zibelko od bratove tamale, pol po kakih 4 mescih bomo pa že kupili posteljico.Naš bo na začetku spal kr z nama v spalnici, kasneje pa mu bova prestavila posteljico v otroško sobico. Ko bo čas za to.




Taula -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:11:40)

Naš bo na začetku spal kr z nama v spalnici, kasneje pa mu bova prestavila posteljico v otroško sobico. Ko bo čas za to.


Boste vse imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na začetku v spalnici. Midva bova imela verjetno bejbo v sosednji sobi in vrata odprta+Angel Care. Vsaj ko gre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]nazaj v službo, da se vsaj on naspi kadar bom jaz dežurala ponoči.




narava -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:15:12)

jap [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image] zihr je zihr..




Taula -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:17:00)

zihr je zihr..


Kaj se bojiš da ti kam uide?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




kasso -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:18:47)

Ojla punce,
mi imamo tudi eno zibelko, ki jo je preden smo imeli prvega otroka katastrofalnem stanju prinesel tast in je od pamtiveka (ne vem kje jo je dobil), malo smo jo popravili, jaz sem vso tisto načeto nagravžno belo barvo zdrsala dol (med nosečnostjo sem se s tem zabavala) in jo pobarvala v oranžno barvo (zdravju neškodljivo), mislim, da je primerna tudi za igrače... blazino pa sem kupila v baby centru. Tudi posteljnino za zibelko sem sama zašivala... ful sem rada to počela, pa še čas sem imela ;)   ...... pri prvem otroku mi je bila fajn, ker je na kolesih, tako da smo jo zvečer vozili v spalnico, čez dan pa je bila v dnevni...pri drugem otroku pa je tamala zelo malo spala notri, ker smo imeli že posteljico v spalnici in sem jo nosila spat kar tja, je bila vedno tako pridna, da je zaspala v minutki...zlati otrok.

Pa še glede plenic... rabila sem le plenice za enkratno uporabo Lumpi in še vedno te rabim... pri Pamperskah je prve mesece, ko sem le dojila vse ušlo po hrbtu??? Mogoče je odvisno od postavice otroka, ne vem... nisem pa razmišljala o pregrevanju mod... ja res najbrž ni najbolje to za fante! Zdaj bo najbrž punčka in bom še vedno rabila te Lumpi.
Pralne racmanke pa saj niso tako švoh, po mojem se tudi tu notri moda pregrevajo??? Jih je pa uporabljala kolegica pri prvem otroku - fantku......pri drugem pa je obupala (mislim, da je prvi imel pogosto vneto ritko... stalno vlaga, ker ne vpijajo) in sedaj uporablja pamperske.




jana81 -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:19:08)

Ja na začetku bova mela verjetn kr vse v spalnici..od postlce do previjalne...hvala bogu imava spalnico tak veliko, pa jo morva mal zapolnat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...
Ta anglecare si pa morva nabavit,ker če bo mali v spalnici čez dan,jaz pa v dnevni, da ga slišim.
Pr nas tud ne vem kak se bo kej moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] naspal pol ko bo moral nazaj v službo, sam pr bratu sem opazla da tamala sploh ni jokala ponoč, je sam cmokala,ko se je zbudila, in pol se je punca nejgova zbudila in jo lepo podojila, je reku brat, da sploh ni slišal.  upam da bo naš tud tako.




špelin@ -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:20:51)

O, part two [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

aja, še komentar glede tistega koška za dojenčka na slikici.. sem se vprašala, če bi ras lahko imela kaj podobnega. namreč tast in tudi stari oče od mojega dragega pleteta košare, pehare.. in bi mi lahko celo naredila kak večji košek za dojenčka. kaj ve menite?
sigurno veliko ceneje. sem videla v trgovini dejansko pletene koške za dojenčka..

bom tastu predlagala..



Ja, tak pleten košek (zelo podoben tistemu s slikice TamareJ) imam jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Sem v njem spala tudi sama kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
 
Mi bomo tudi pri tretjem sončku uporabljali kar plenice za enkratno uporabo. Če bi imela sušilca oz. bi ga imela sploh kam postaviti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , bi resno razmislila o pralnih, tako pa še sprotno perilo komaj uspem posušiti - nimam konkretnega balkona [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
 
valentina2006, veš, tudi jaz sem ena tistih, pri katerih je morfologija v drugi nosečnosti prinesla žalost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Sinku je nehalo biti srce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bad.gif[/image]  
Ampak se ne dam motiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  Trdno sem se odločila in tudi v tretji nosečnosti si nisem dovolila črnogledosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  Zato ti toplo polagam na srce, da se odločiš za optimizem - pošiljam ti veliko pozitivne energije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  in stiskam pesti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]  Tudi moja velika pika je šla skozi vse skupaj z nama in je bila zato najsrečnejša deklica pod soncem, ko je dobila živo in zdravo sestrico - obe pa se zdaj srčno veselita novega člana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]
 
Pepita, o nizkotnem, predrznem, vzvišenem in arogantnem obnašanju ginekologov raje sploh ne bi, ker ne bi iz mojih ust prišlo nič lepega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]  [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/g070.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
spelin@, kje se pa dobi tisto pumpico za na seselec?


Poišči pod "baby vac", se je že dosti pisalo o tem. Jaz sem ga kupila v Avstriji, drugače pa vidim, da ga zdaj ena za vse naroča preko neta. http://www.babyvac.co.nz/

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
ampak pri mojih izkušnjah bodo 62/68 kratki rokavi že mimo, ker so toliko veliki, da bo že premrzlo.


Vidiš, moje izkušnje so pa drugačne. Ena pika je bila rojena 5.5., druga 2.6. in sta obe nosili to št. že julija in avgusta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Št. 56 je bila pri nas le za prve tedne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]
 
Se nisem mogla zadržati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Uradno sporočam, da sem danes kupila prvo stvar za prihajajočo kepico: dva bodyja velikost 62/68 v vijolični barvi z aplikacijami dudic in medvedkov. Če bo fant, bo pač prve mesece malo poženščen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]   Pa dobro, saj vijolična je vseeno bolj univerzalna od roza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




špelin@ -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:24:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Boste vse imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  na začetku v spalnici.


Ja, naša kepica bo prve mesece lepo v košku pri nama v spalnici - tako sta bili tudi velika in mala pika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Je veliko lažje tudi, kar se dojenja tiče - naša mala pika se je tudi ponoči dojila na slabi 2 uri in je bilo najlaže samo seči iz postelje v košek in jo potem položiti nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  Verjetno bi se mi zrolalo, če bi jo morala še nositi sem in tja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  Ko preraste košek, pa se seli v posteljico v otroško sobo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Anonimen -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:31:23)

Petrahh:
Danes sem klicala pa sem naročena že za v sredo, super a ne?

Sporoči v sredo kako je bilo pri dr. Šelih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
 
lp




80kaja -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:31:24)

majska dekleta...dekleta cvetja :-) pozdravljena....
se vam oglašam z namenom,da vas prijazno pozdravim in zaželim en lep teden...mogoče pa nam še sonček kaj ponagaja v njem....
katera mi zna pomagati z odgovorom..kako naj si natisnem seznamček potrebščin (februar 2007) iz prejšnjega 1.del-a..meni natisne kar prazne liste :-(
hvala
kaja




barbaw -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:37:07)

Špelin@ jaz imam tudi vijolične bodije z dudami in medvedki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Otroci različno rastejo. Mogoče bomo tudi mi rabili še 62/68 kratek rokav. Verjetno bom šla iskat še v roza barvi. Če rabi kdo pajacke jih bo imel E.Leclerc tri za 15,90 od 3m naprej.

Mi imamo na srečo posteljico, ki ima tri višine pa se dve palici se da ven vzet, ko je otrok večji. Ni nepotrebnega pripogibanja v posteljico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Svetujem tako, pa se mi zdi, da tako ali tako delajo samo še take, da jo lahko spustiš po potrebi in spremeniš v normalno posteljico manjše velikosti.




valentina2006 -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:40:49)

špelin@: Nisem vedla za tvojo hudo izkušnjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sad.gif[/image]...hvala za pozitivno energijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Tudi sama se trudim, da me to ne spravi iz tira in o tem probam v tem času čim manj razmišlati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]...bo pa za vse čase ostalo del mene...tebe...vseh, ki smo šle in ki še bojo šle skozi to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]... Tudi sama v tem času poskušam razmišljati optimistično in držim pesti za mojo pikico...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]...




špelin@ -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:42:46)

valentina2006, v mislih sem s tabo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




StBarbara -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:44:42)

Ojla,

Taula glede plenic_bomo uporabljali pamperske, dojenček pa bo spal pri nas v spalnici.
Tavelik pa itak spi pri nama v postelji,  tamali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa bo v košku ali posteljici poleg.






valentina2006 -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:49:13)


katera mi zna pomagati z odgovorom..kako naj si natisnem seznamček potrebščin (februar 2007) iz prejšnjega 1.del-a..meni natisne kar prazne liste :-(



80kaja: Označi kar bi rada natisnila, potem si lahko prekopiraš npr. v Word al pa greš kr na isti strani pod datoteko - pa natisni - tam pa označi izbor - in nazadnje natisni.

Mislim da bi mogl it. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




StBarbara -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 15:49:54)

Špelin@ maš pa orek otroke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] naš je rojen junija, pa sem 68 rabla šele tam po 4 mes; ampak je bolj drobižek to pa res .




kasso -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 16:55:05)

jana81, večina moških, če se navadijo, da jim ni treba vstajat, ker pač ne dojijo ... se navadijo in spijo kot topi, tudi če otrok tuli na ves glas...tak je moj ;)
res pa, da z drugim otrokom nisem imela nič sitnosti ponoči, ker je od enega meseca starosti pa tam do skoraj enega leta spala celo noč...nisem sploh bila neprespana.




Aurea -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 16:58:09)

Punce, prej je bila debata o plenicah, zanima me, kaj mislite o teh:

http://www.plenice.hiskadobrot.com/

[image]http://www.plenice.hiskadobrot.com/img2/cotton.gif[/image]

http://www.plenice.hiskadobrot.com/cotton.html 

- še posebej tale paket za občutljive, tiste z izkušnjami - a se vam zdi cena predraga za tisto, kar vsebuje? (glede na npr. racmanke)




Anitka -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 17:53:39)

Ojla majčice moje!

Pridne, zelo pridne ste s pisanjem. Jaz sem pa danes kar nekam boga spet. Sem že omejlala, da me neznansko srbi koža kljub nanašanju olja, sem že cela rdeča od praskanja pa nič ne pomaga. Za znoret. Poleg tega pa se mi zdi, da sem dobila malce hemeroidov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa to tudi srbi in peče za znoret[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Sicer do sedaj nise imela z njimi izkušenj, toda vse kaže, da je to to. Pa ravno pred dvema tednoma smo se v službi pogovarjale o njih in jaz vsa pametna rečem, da s tem pa na srečo nimam izkušenj. In poglejte me danes. Sem šla v lekarno po Modolex in potem preberem, da kao niso za nosenice, a sem potem pobrskala malo po med.over.netu, kjer dr. Pušenjak pravi, da kremo nosečnice lahko uporabljamo.

Jutri me pa čaka morgfologija in zdajle popoldne sem postala malce panična, sploh po branju vaših izkušenj. Upam, da bo vse o.k. Mi je pa seveda žal za vaše slabe izkušnje in trdno upa, da se ne ponovijo pri nobeni več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

No naj povem, da bo naše detece v začetku tudi v spalnici in sicer v 30 let stari košarici, v kateri sem spala tudi jaz.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je zelo lepo ohranjena, tako, da jo bomo kar koristno porabili. Potem bo pa lepo v posteljici v svoji sobici. So mi zelo všeč tiste ovalne lesene posteljice - Stokke.

http://www.stokke.com/nursery/default.aspx?na=SI&la=EN

Estrella pri meni pa so trenutno v ožjem izboru naslednja imena katera lahko dodaš na seznam: [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] Tian, Sven; [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] Alina, Tara.

Lp vsem skupaj in se beremo,

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]Anitka






Anonimen -> RE: Majčice '08 - 2.del (14.1.2008 17:59:39)

Citat:
****, si mi kar popestrila branje z utrinki iz Egipta - oh kako bi ............. ležala na plaži, šla na potovanje........ Če boš imela še kaj volje pa nas malo seznani z razmerami v Egiptu - me prav zanima kako se tam živi - iz prve roke nekoga, ki pozna tudi Slovenijo.  Moram reči, da si pogumna, da si se podala v svet, kjer veljajo drugačna pravila in običajo, kot smo jih Evropejci navajeni, še posebno, ker v tem okolju tudi živiš. Tvoje pisanje mi daje občutek, da imaš dobrega moža, ki bolj ustreza navadam po evropskih kriterijih. Upam, da se nisem zmotila in da tak tudi ostane. Prav vesela sem, da ga skrbi zate in ne komplicira, če si želiš biti v Sloveniji v času poroda. Če imaš težave in če čutiš, da se boš bolj varno počutila v SLO, se kmalu vsedi na avion in se nam tudi fizično pridruži. Sicer smo se pa že menile, da bi se dobile na kakšni čajanki. Pa lepo te prosim v kufer zapakiraj tudi malo sonca. Egipčanom se ne bo poznalo, če ga bo malo manj, nam pa bo zelo prav prišlo - v Ljubljani je sonce v januarju sijalo le pol ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] , ni čudno, da nas napadajo kakšne paranoje in depre.  Drugače bi bila pa še jaz malo firbčna - jaz v Kairu sicer še nisem bila, pravijo pa da je mesto izredo umazano in da tudi ozračje ni ravno prosojno - če ne drugega se nad mestom dviga drobni puščavski pesek. kako bi ga ti opisala ? kako je v Egiptu poskrbljeno za vrtce in šole. Kakšne so tam navade? Naše seveda poznaš - s tem mislim na to, da gre večina mamic po porodniški nazaj v službo. Nekaj o zdravstvu smo že prebrale - kako pa je poskrbljeno na področju pediatrije - ali se vsaj v tem primeru lahko obračaš na državne bolnice, ali je tudi ta del bolj ali manj samoplačniški?
 
Punce full hvala vam vsem za dobrodoslico... full bom vesela ce bom kaksno tudi osebno spoznala... Saj sem precej zmedena, namrec nisem nameraval priti sploh se kdaj nazaj v Slovenijo...
In zelo malo stikov se ko si tako dalec ohrani... no eno zelo dobro prijateljico se imam hvala Bogu in sva skoz na vezi..
Ah... hocem povedat da se pocutim ne kot da prihajam domov ampak kot da grem v tujino...
Bolj blizu ko je februar bolj me stiska pri srcu...
Verjetno se je v Slo. vse spremenilo in kako se bom navadila spet na meglo in dez???
Moja Samia [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je satar 19 mesecev in ni se imela vrocine ali prehlada ali kaj podobnega... Verjetno bo skoz bolna...
Vse me skrbi... in grozno mi je, pocutim se tako... sploh ne znam opisat..
Prosim oprostite mi ta moj custveni izliv...

Drugace pa o zivljenju v Egiptu...in o meni..pa vseskupaj no... pisem blog, ce katero zanima pa naj tam prebere...bom dala na koncu link.

Samo glede moza. V Sloveniji je precej napacno mnenje o muslimanih.. tako da vam mirno povem da moj se ni najboljsi. So veliko bolji ampoak jaz sem zadovoljna in srecna ker sem pac vzgojena tako da znam delati doma..
Arabke so namrec najbolj lene zenske kar sem jih kdaj videla..
Moski delajo zunaj, moski pomivajo okna, moski hodi v trgovino ce se njej ne da ...in skratka one cel dan sedijo in cvekajo , malo na hitro pospravijo in pa skuhajo..
Cunje sicer operejo in obesijo toda likat odnese zopet moski v likalnico...
Skratka lene do konca...

Jaz delam vse sama , razen 1x na mesec mi pripelje eno gospo ki mi generalno scisti kopalnice in okna ter omarice v kuhinji... Pa se to je zacel uvajati sele v nosecnosti in zakaj pa ne? Gospa vsaj nekaj zasluzi in jaz imam zadosti casa zavse ostalo brez da se pretegnem...
Tudi drugace sem delalapri mozu, urejala papirje- skratka piosarnisko delo, toda sedaj me spara...
Skratka zenske muslimanke so na dsopustu cel zivljenje...
Najbolj pa cenim na svojem mozu glede na to da imam vso zlahto tam po dolenjskem raztresceno in so vecina od njeh skoz nacvickani..in to se mi gabi..
Torej najbolj cenim na svojem mozu da se nikoli v zivljenju ni drzal alkohola v rokah kaj sele pil...
To je res nekaj kar obozujem...
Odpadejo vse tiste pijacke s kolegi in pa razni problemi ki jih alkohol povzroca...
No skratka... glede solstva imam spisan blog...
Glede mamic pa... vecina srednje situiranih in bolj premoznih imajo zaposleno varusko( kitajke, indijke. indonezijke) in ta jim pomaga rihtat otroke...
no se to povrh vsega... vidite kako so razvajene...
Mene je vprasal ce bi zaposlila eno pa sem se samo smejala... mi ne pade na pamet... saj sem vendar doma kaj bom pa delala cele dnece pol???

No mislim da sem prevec razpisala in da tega tkop noben ne bo bral... sorry

Moj blog:
http://www.rtvslo.si/blog/bata





Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>