košara poleti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


tweetek -> košara poleti (14.1.2008 22:57:25)

Kakšne so kaj vaše izkušnje - a lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] udobno leži tudi brez košare, če se da voziček spustit v vodoraven položaj? Ga je treba potem notri pripenjat in ali to vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaj moti? Bom hvaležna za mnenja....




Anonimen -> RE: košara poleti (14.1.2008 23:08:46)

ojla.mi smo pri obeh imeli globoko košaro(dreami od quinny-a),je fajn ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]ni treba pripenjat,lahko spi na boku na hrbtu...prostora več kot dovolj,vsaj prve 3mesece[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].dobro je zavarovan pred vremenskimi spremembami,skratka,ko bomo imeli še enega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bo košara še vedno v igri.
lp mary




@lina -> RE: košara poleti (14.1.2008 23:15:50)

prvi je bil poletni otrok in ga nisem imela v košari...čist lepo je ležal v vozičku, kakor mu je pač ustrezalo (tudi na boku - podložiš v začetku pleničko zadaj)... drugi je bil jesensko-zimski in smo nabavili košaro, izključno zaradi temperature, vremena (boljša zaščita v košari)

pripenjala ju nisem, dokler se nista začela obračati na trebuh oz. potem ko sem ju posedla v vozičku




špelin@ -> RE: košara poleti (15.1.2008 8:32:56)

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek
Kakšne so kaj vaše izkušnje - a lahko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] udobno leži tudi brez košare, če se da voziček spustit v vodoraven položaj?

 
Ma seveda - jaz imam majsko in junijsko dete in nikoli nisem imela košare. Res pa je, da vozička od začetka nismo uspeli kaj dosti uporabljati, ker sta ga obe sovražili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
 
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek
Ga je treba potem notri pripenjat in ali to vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kaj moti?

 
Jaz naših sprva nisem pripenjala, ker ima naš voziček visoke stranske dele in ni bilo šans, da bi dete kam zlezlo oz. padlo. Ko pa sta se začeli bolj konkrento premikat, je bilo treba uporabiti pasove, ampak ju ni nič motilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




majci23 -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:00:33)

mene pa zanima recimo na dopustu: v čem potem otrok spi, če nima košare?




sayuri -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:03:05)

Mi tudi nismo imeli košare (junijski otrok).
Majci23 - a misliš čez noč v čem spi? Naš je spal kar zraven naju. MAnj kompliciraš, bolje je.




frutka_ -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:07:44)

Jaz sem imela košaro, rojen je junija. Naslednji bo tudi poletni in jo bom tudi imela. Se mi zdi nekako bolj varna in primernejša za novorojenčka.
Ko smo šli na morje je spal v prenosni posteljici. Vozili smo jo poleg do 2.leta. Ko je bil manjši me je bilo strah, da ne bi iz postelje padel, ko je popoldan počival.




kristinaj -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:12:04)

naša je bila začetek poletja stara 3m in je nisem imela v košari ampak kar v športnem. če bi bila pa rojena začetek poletja bi jo imela v košari, ker se mi zdi, da za take male je vseeno boljše, da spi na trdem,ravnem dnu, kot pa da moreš podkladat.

ker je košara topla, tudi v športnem jih kuha, ga manj oblečeš in ne pokrivaš pa je. naša je bila v športnem samo v kratkem bodiju in nogavičke je imela. zvečer sem ji dodala kratke hlačke in jo še z rjuhco pokrila.

pripenjat ga ni treba dokler se otrok ne premika, sicer pa ga kar daj, da se navadi, da more bit v vozičku pripet. jaz našo sem pripenjala od vsega začetka, no v košari je nisem, ker nima kam it, pa še mala je bila.

pa še to...košara je veliko bolj praktična. ko ti otrok zaspi, košaro odpneš in neseš domov, otrok spi naprej.




sinskaT -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:12:38)

Če imaš možnost, si jo nabavi oz. še bolje, izposodi. Uporabna je tudi poleti (zaščita pred soncem - seveda je fajn, da je košara taka, da je zračna in otroček ni not ves zadekan...). Pa fajn je, ker jo lahko uporabljaš za nadomestno posteljico, recimo ko greš na morje itd.




špelin@ -> RE: košara poleti (15.1.2008 10:19:15)

IZVIRNO SPOROČILO: majci23
mene pa zanima recimo na dopustu: v čem potem otrok spi, če nima košare?


V apartmaju je spala v prenosni posteljici, čez dan na bazenu na ležalniku (fino pogrnjenem z brisačami), na potepih pa pač v vozičku.




soraia -> RE: košara poleti (15.1.2008 11:38:49)

Je pa košara bolj priporočljiva zaradi otrokove hrbtenice. Moj bo tudi poletni, in najprej nisem imela namena nabavljati košare, a sem si premislila, jo bom kar nabavila, predvsem zaradi priporočil fizioterapevtov.




Naja30 -> RE: košara poleti (15.1.2008 18:24:09)

Pri prvi je nismo imeli, pa je rojena dec. Pri drugem tudi ne bomo imeli.




N _ B -> RE: košara poleti (15.1.2008 19:07:37)

Oba sta poletna in oba sta imela košaro. Glede na letni čas smo bili do pozne jeseni veliko zunaj, kar pomeni, da sta večino tudi zunaj v vozičku prespala.

Na potovanja smo jemali prenosno posteljico.





mayci -> RE: košara poleti (16.1.2008 13:37:17)

Moj fant je julijček in sem tudi najprej mislila, da ne bom rabila košare, pa je nisva nabavila. No, pa dveh sprehodih v lupinici sem mojega najdražjega poslala v trgovino po košaro.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
In mi ni žal, da sva jo kupila, zelo smo jo uporabljali in tudi pri naslednjem jo bom kupila (ali pa mehko torbo).




tasyo -> RE: košara poleti (16.1.2008 15:21:35)

Meni se tudi zdi, da je košara fajn stvar, ne glede na letni čas - poleti jo imaš kot prenosno posteljico,  itak si ful veliko z otrokom zunaj, pa pravijo, da ni fajn, da je predolgo v lupinici;  pozimi pa zato, ker je fajn topla... Mi bomo imeli aprilčico, pa sva jo nabavila.




ČebelicaMaja -> RE: košara poleti (17.1.2008 13:13:23)

Moja je aprilaka, pa je bila košara (Dreami) super... v lupinici se je drla kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], športni del se pa tud ni 100% polegel...in ko bomo imeli naslednjega, bo tudi košara sigurno del opreme, ker se nam je ful obnesla...sploh sem jo pa prodala naprej in me v bistvu ni čisto nič stala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tweetek -> RE: košara poleti (17.1.2008 22:20:08)

punce, hvala za odgovore..... Sem se odločila in sem kar košaro zraven naročila,ampak tisto mehko.... Ker za ta model vozka (Jaguar 4 od Traxxa) se trde sploh ne da dobit.... Upam da bo tako v redu pa še enkrat hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Lea2007 -> RE: košara poleti (18.1.2008 10:42:38)

Tweetek, kje si naročila ta voziček.






tweetek -> RE: košara poleti (18.1.2008 22:20:39)

Na bolhi sem našla enega ponudnika ki ti ga dobavi prek spleta.... Malo provizije sicer po moje pobere ampak je še vedno poceni; 210 EUR za voziček plus košaro. Drugače pa jih imajo še na http://www.kikiwelt.de/ in sicer enega v ice barvi, ampak zraven ni košare.... Aja, če želiš ti lahko na zs pošljem njegovo cifro...




Stran: [1]