homeopat (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


ČebelicaMaja -> homeopat (15.1.2008 15:46:57)

Zanima me, kakšne izkušnje imate tiste, ki ste svoje otroke peljale h kakšenmu homeopatu/homeopatinji. Kako zgleda tak posvet, koliko traja in koliko stane? Pa seveda kakšni so bili pri vas rezultati...
Hvala!




san -> RE: homeopat (15.1.2008 17:13:18)

prvič traja približno uro, lahko tudi malo manj ali pa več. cena je verjetno od homeopata do homeopata različna. gleda tako, da mu/ji poveš vse mono o svojem otroku, od rojstva naprej, od tega kaj rad je, kako spi, če se poti, boji, sanja, če je bolj miren, kakšen karakter je, če je trmast, poslušen, s čim in kako se igra in seveda zdravstveno stanje in posebnosti v razvoju. v glavnem vse možno - men se je zdelo to prav naporno.

no, pri nas so rezultati super, takoj je pomagalo oz. zelo hitro se je zadeva izboljšala in sedaj je z obema otrokoma dobri dve leti in pol vse ok. sploh starejša je imela veliko težav, ki so na srečo minile.

aja, pa včasih je treba kroglice zamenjat, zato je dobro sproti obveščat kako in kaj - lahko iste kroglice samo bolj ali manj močne, ali pa da druge. no, pri nas je bilo v glavnem vse ok. in je še.




karin412 -> RE: homeopat (17.1.2008 13:44:43)

To vprašanje se je že pojavilo tu gor, poglej stare dokumente.
Mi smo tudi bili zadovoljni (zamašen solzevod, uroinfekt), vse se je pozdravilo brez antibiotikov,kar se mi zdi pomembno, da ne filaš takih malih s strupi.




Stran: [1]