previjalna komoda ali ne (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


majci23 -> previjalna komoda ali ne (16.1.2008 12:34:45)

tiste ki bote imele previjalno mizo na pralnem stroju, kako boste rešile s previjalno komodo? oziroma kam boste dale otroške oblekice? boste kupile poseben predalnik ali kako? ker gledam v tem e-zavitku je fina previjalna mizica, samo kaj ko jaz ne rabim zgornjega dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




jazz -> RE: previjalna komoda ali ne (16.1.2008 12:38:57)

Če ti je všeč, jo vzami...lahko jo imaš za shranjevanje oblačilc, pa še vedno ni potrebno hodit previjat v kopalnico. Ta varianta za v kopalnico pride po moje prav po kopanju in to...ponoči pa je malo smotano nosit otročka v kopalnico in potem zopet v spalnico nazaj. No, v glavnem, praktično bi bilo imet oboje.




Inigo -> RE: previjalna komoda ali ne (16.1.2008 13:59:34)

mi smo se tut odličli tko, da bomo meli previjalno v kopanici in v spalnici.




Naja30 -> RE: previjalna komoda ali ne (16.1.2008 16:25:53)

Ali imaš dvoje ali pa raje kupi navadno komodo s čim več policami. Tako imamo mi, to je njena omara. Ali pa še bolje, vzemi večjo omaro, ker otroških stvari se nabere zelo veliko.




SašaR -> RE: previjalna komoda ali ne (17.1.2008 7:21:20)

Če ti kaj pomaga moj odgovor.

Pri nas smo bili malo bolj v stiski s prostorom in tamala je bila rojena februarja. Najtoplejši prostor v našem stanovanju je bil prav kopalnica zato smo se odločili otroka previjati v kopalnici.
Previjalno smo naredili ožjo, kot je stroj tako da smo zraven imeli še eno košarico z najnujnejšimi potrebščinami in za parkrat preoblečt. Eno poličko v omarici sem imela posebej za nekaj njenih oblekic. Potem pa sem v taveliki omari v najini sobi uredila še eno dve polici za njene stvari. Tako sem od začetka reševala problem. Sedaj če bomo še kdaj imeli kakšnega otroka bomo stvar verjetno malo spremenili. Samo previjali se bomo pa verjetno še vedno v kopalnici.




Stran: [1]