julci -> RE: Mamice po 35 letu -2.del (13.3.2008 22:19:04)
|
Malo za razvedrilo Pita Mujo Hasu: Sto bi vise volio da budes - intelektualac ili homoseksualac? - Ovo drugo. - Zasto? - Lakse mi ulazi u guzicu nego u glavu Došao Haso na razgovor za posao i pita kolika će mu biti plaća. Šef će na to: 'Sada 500 KM, a kasnije 1000 KM.' Haso: 'Hajd, onda ću ja doći kasnije...' Pitali Muju na Birou za zapošljavanje šta je po zanimanju. On odgovori: - Pomoćni bagerista. - A šta vam je to? - Pa jebote, ono što bager ne može, mogu ja lopatom... Dođe Mujo na kiosk i pita prodavačicu: - Do you speak English? Prodavačica : - Ne Mujo, razočaran, okrene se i ode ... Dođe on na drugi kiosk i opet pita: - Do you speak English? opet ista stvar - Ne... I tako, ode na treći kiosk i opet pita: - Do you speak English? Prodavačica: - Yes Mujo: - Marlboro ! Kaze Haso Muji:"Ajde mujo pomozi mi napravit kuću" Kaže Mujo:"Ne mogu bolan,imam rijetku spolnu bolest" A koju ? - kaže Haso Boli me **** za tvoju kuću! Mujo i Haso u kafiću nakon ispita... - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? - Paa...znas bilo je jako pobožno! - Kako to misliš pobožno? - Pa lijepo,kad je profesor postavljao pitanja ja sam se križao, a kada sam ja odgovarao on se križao. Kaze Englez: Moja je zena u krevetu ko lavica... Kaze Francuz: Moja je zena njezna ko leptir... Kaze Mujo: Ni moja ne lici na covjeka...
|
|
|
|