RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Calena -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (25.2.2008 12:30:08)

Ojla,
Ja zgleda da smo vse izkoristile sončen in topel vikend za potepanja, no danes pa se lepo vreme nadaljuje. Mi smo se veliko sprehajali po PST-ju  z Lano in obema [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]. So vsi solidarni
do mene, ki po ravnem še lahko hodim kakšno uro ali dve, v hrib pa raje ne grem več. Pa po vzmetnico za našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] smo šli, včeraj pa smo bili tudi na kosilu pri tašči, potem pa smo pregledali vse cunjice in igrače ki bodo še uporabne za našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Tako da kupovati mi ni treba nič ampak kaj ko se tako težko uprem cortkanim oblačilcem in igračkam za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Tudi jaz se že veselim srečanja in čveka v sredo, zgleda da nas bo kar veliko, da bo luštno.

mml a Maticu redno daješ Antiflat kapljice proti krčkom? Se še vedno dobijo samo v Avstriji? Ful se že veselim, da vidim tvojega korenjačka.

Uživajte v sončku!

Calena




NiLe -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (25.2.2008 14:35:40)

Ojla punce!

Da se še jaz na hitrco pofočkam ... tole vreme nas prav nesramno razvaja, sploh si ne morem misliti, da smo šele konec februarja, pa take temperature. Jaz sem očitno včeraj malce pretiravala... smo šli do Zbilj, na igrišče in kavico, malo manj sem bila oblečena - pa saj je zunaj kazalo +18 stopinj!!!, pa sladoled sem jedla, danes me pa grlo boli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Calena, ti si pa dobra, da lahko hodiš 1-2 urce v kosu ... jaz samo iščem, kam bom posadila svojo rit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Majuška; ti pa malo izprezi, vse preveč garaš in potem ni čudno, da si utrujena. Probaj počivat, prav? Ne vem, če sem omenila, tudi jaz sem zadnjič padla na cesti oz. tik za cesto, na eni potki, kjer vozijo tudi avti ... sem imela srečo, da takrat ni bilo nobenega avta... sem pa priletela na rito in se fino rešila pred padcem na trebuh. Ampak naslednja dva dni sem bila kot da bi me nekdo povozil ... čist polomljena.

Ful se veselim našega ponovnega snidenja, si bomo spet imele ogromno za povedat, pa veselim se, da bom videla eno majhno štručko - Matica. Mml, nikar se ne opravičuj. Imaš pravico zamujat

Zdej pa počasi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]po moja škratka, gremo do knjižnice, pa malo pred hišo na sončka ... Uživajteee!




mml -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (25.2.2008 14:47:10)

calena Antiflat se še vedno dobijo samo v Avstriji, zadnjih nekaj dn isem jih devala Maticu pred vsakim dojenjem, ker ga je kar precej napenjalo, samo mislim, da sem bila sama kriva, ker sem jedla toast, danes ga nisem, pa bom videla kako bo

NiLe in Majuska pazita nase...jaz sem bila čisto out, ko sem samo nerodno stopila, si sploh ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi padla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Šele zadnjih nekaj dni lahko spet normalno hodim

Greva z Maticem še malo ven, po tem pa direktno po Manco




Majuska -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (25.2.2008 23:25:37)

joooj punce, naj se vam ne smilim tolk nooo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  zaenkrat sem kul, jutri pa imam pregled pri G. in bo povedala, če sem ok.






Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (26.2.2008 6:01:05)

Dobro jutro, danes vam bom jaz skuhala kavico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image], jutri bo pa še boljša.

Majuska, upam, da bo kljub kolobocijam izpit lepo uspel. Ddržim pesti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] Pa dobro opravi pri GP, ki ga imaš danes.
mml, vi ste pravi popotniki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Seveda ne bo nič narobe, če se nam z Maticem pridružita nekoliko kasneje - bomo rezervirale plac še za vaju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (sigurno bo navsezgodaj že vse polno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).
Calena, dobra si, da zmoreš uro ali dve hoje. Meni že po prvih korakih otrdi trebuh in imam občutek, da sem kot volk iz pravljice o 7 kozličkih, ki so mu v trebuh všili kamne. Prav neprijeten občtek je - pa še G mi je svetovala naj ne pretiravam. A vi ste tud iz hrčkove žlahte tko kot mi. Tudi jaz najbrž ne oblačilc ne bom kupovala, razen, če bo maj že tako topel, da bomo rabili bolj lahka oblačila.
NiLe, upam, da je grlo že OK. Sicer pa boš jutri pila kaj tolpega. Tole sonce pa seveda hitro zavede s svojimi sončnimi žarki, da misliš, da je že pozna pomlad. Zato ni čudno, da je staro reklo: pozimi bodi čim dlje toplo oblečen, jeseni pa čim dlje ne nadeni (pre)toplih oblačil.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
NiLe: Calena, ti si pa dobra, da lahko hodiš 1-2 urce v kosu ... jaz samo iščem, kam bom posadila svojo rit

Tole je čist v mojem stilu - se podpišem.

Punce, nehajte s tem frčanjem po tleh, mi ar kri zaledeni po žilah. Nekje sem prebrala, da se največ padcev zgodi 7 mesec, ko se težišče začne premikati. Zato poskušam biti zadnje čase še posebej previdna. Bi pa tudi jaz zadnjič kmalu poletela, ko sem ponoči po temi hodila na WC. Saj vem, da cca 1m od tal obstaja kvadratek, ki se mu reče stikalo.......

Tudi mi smo vreme čez vikend izkoristili. V nedeljo smo bili na enem rojstnem dnevu in smo bili do večera zunaj. Prav luštno se je bilo nadihat svežega zraka in malo klepetat. Sicer mi je pa pozorni gostitelj prinesel deko in sem bila kot buba. No, zeblo me pa le ni.









nanka -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (26.2.2008 10:57:57)

Dober dan, jaz se že veselim jutrišnjega dne, bom pa tudi malo zamudila, ker se bom ustavila še pri zdarvnici, da vzam,em bolniški list. Prideva  obe z Zojo, se že veseli tortice.
Se vidimo




Calena -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (26.2.2008 16:34:52)

Ojla,

Meni pa zgleda jutri ne bo uspelo priti na srečanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], pa tako sem se že veselila, da vas končno spoznam.
Bom pa vsaj v mislih z vami. Lepo se imejte, pockrljajte se z dobro kavico in torticami in se fino naklepetajte.

Uživajte v sončku!

Calena




Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (26.2.2008 18:42:21)

Calena, a res ne moreš zrihtat, da se nam vsaj za nekaj časa pridružiš? Saj ne bomo samo eno urco tam.

Resnično srečna, jaz bom šla najbrž jutri pred srečanjem v P po nalepke (delajo od 8-ih do 11ih), jih ti že imaš?

Komaj čakam na jutrišnji čvek.

Danes sem bila na UZ-ju - namesto v torek  oz. sredo (takrat grem samo po papirologijo). Smo še enkrat premerili našega  in je precej večji glede na tedne. Namesto 28 5/7 kolkr sem danes, je velik za 31t3d in tehta 1480g. G mi je še enkrat položila na  , da naj se striktno držim diete, ker fant prehiteva v rasti. K sreči relativno sorazmerno rastejo vsi deli. Sicer sem pa res pridna in se držim diete kot pijanec plota in upam, da bo drug teden diabetologinja zadovoljna z mano.
Ni 2x za rečt, da ne bomo tudi mi pred PDP., no, ko bi vsaj počakali 1.majske praznike.





Calena -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (26.2.2008 19:59:00)

Ojla,

Katina žal se vam ne bom mogla pridružiti, ker je naša Lana danes popoldan zbolela - dobila vročino in sedaj čisto uboga spi na kavču. Pa še tako živahna je bila dopoldan, ko sva šli najprej k logopedinji potem pa še v mesto (Massa po čevlje in na kosilo v McDonaldsa) in ven na sprehod po sončku. Tako da bom jutri verjetno morala biti z njo, če pa po čudežu ozdravi, se vam pa seveda pridružim.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za vašega fanta. Je res pravi korenjak. Naš je imel pri 28 tednih 1200g, na zadnjem UZ prejšnji četrtek pri dobrih 32 tednih pa 2100g, kar je baje čisto povprečno. Se res hitro debelijo v zadnjih mesecih..Držim pesti da bo tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] počakal na maj saj mu tako lepo kot mu je v tvojem trebuščku ne bo nikoli več v življenju.

Ti se še kar pridno drži diete pa bo vse ok.

Prijeten večer vsem želim,

Calena




Majuska -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (27.2.2008 0:21:50)

mislim, da mi bo ratalo priti na kavico ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mml -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (27.2.2008 14:58:02)

Hoj,

punce prav lepo vas je bilo videti in malo počvekati. Matic se oprošča, ker je vse prespal in pravi, da se bo poskusil do naslednjič pobloljšati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

katina Matic se leplo zahvaljuje za darilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

calena škoda, da nisi uspela priti. Držim pesti, da Lana že boljša in da vročina ni več tako visoka. No se vidimo pa marca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Uživajte s svojimi trebuščki in brcami (jaz jih malo pogrešam)




Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (27.2.2008 15:57:20)

Tud jaz sem vesela, da smo se srečale, edino žal mi je, da so nas postavili pred dejstvo, da se moramo do 11. ure načvekat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Definitivno moramo dogodek ponovit. Kdaj smo že rekle?

Maticu je seveda oproščeno.

Calena, res škoda da ti ni ratalo pridet. Upam, da je Lana že boljše. Glej, da se nam pridružiš naslednjič, prav?
Resnično srečna, prilagam slikici pleničk. Baje stanejo v  XXXLutz-u 10kom. 7,90€.
[img]http://shrani.si/f/16/cS/2f5XKcy5/plenicka-z-metuljcki1.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3G/Ka/4D4l57QE/plenicka-z-medoti.jpg[/img]
Če so pakirane vsak motiv posebej, bi jaz dvoje metuljčke, pliz.
NiLe , upam, da si dobila motovilec in da se boste veselo mastili z njim. Jaz sem ga imela za kosilo in je bil odličen - ampak ta je bil z domačega vrta sorodnice.






Majuska -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (27.2.2008 23:29:00)

Punce, ful vas je bilo lepo videti in prav fino, da smo se malce načvekale...

resnično srečna, me veseli da smo se spoznale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mml, Matic je tak cukrček da mu nimamo sploh kaj oproščati, fuuuul je bil priden




Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (28.2.2008 8:33:50)


majuška, upam, da je tvoje zdravje boljše.
NiLe, upam, da se kmal pozdraviš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]. Če ne gom preveč motila bi se pricofuknila zraven, ko boste šle v Tosamo. Al pa vsaj kakšen seznamček kaj se tam kupuje bi prosila. PLIZZZ.
Nisi nam še povedala, a si se s profesorjem na faksu lahko kaj zmenila? Držim pesti, da še tole zoprnijo opraviš pred porodom - če bo vajin sklep z resnično srečno obveljal imaš le še en mesec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
nanka, a sta potem kaj kupile z Zojo? Jaz sem si mal privoščla. Kupila sem 2 kompletka in komplet 3 bodijev, ter kopalno brisačo. Sva si namreč zaslužila nagrado z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] za uspešen UZ.




NiLe -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (28.2.2008 9:20:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

NiLe, upam, da se kmal pozdraviš  .

Hvala za skrb. Včeraj sem bila čist sesuta, tako da sem kar počivala, vendar samo do 3h, ko sem morala po moja škrata v vrtec in šolo. Spala sem kar OK, danes še vedno mutiram in si čistim nos[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sej bo!

Če ne gom preveč motila bi se pricofuknila zraven, ko boste šle v Tosamo. Al pa vsaj kakšen seznamček kaj se tam kupuje bi prosila. PLIZZZ.

Se bomo zmenile[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Seznama nimam nobenega, ker imam jaz kar večino stvari doma, ampak ko bomo tam, ti bom že vedela povedat, kaj je nujno potrebno in kaj ne.



Nisi nam še povedala, a si se s profesorjem na faksu lahko kaj zmenila? Držim pesti, da še tole zoprnijo opraviš pred porodom - če bo vajin sklep z resnično srečno obveljal imaš le še en mesec .

Ja, zdele imam pa slabo vest. Včeraj je imel profesor govorilne ure, pa sem imela dober izgovor - slabo počutje, da nisem šla . Bom šla naslednjo sredo, čeprav po pravici povedano, se mi ne da ... saj vem, da je bolje sedaj kot kasneje, ko bom imela manj časa in skrb za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ampak ... Jah, lena sem, ni kaj


Jaz sem si mal privoščla. Kupila sem 2 kompletka in komplet 3 bodijev, ter kopalno brisačo. Sva si namreč zaslužila nagrado z za uspešen UZ.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  za shoping.



Mml; tvojemu Maticu pa nič ne zamerimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... jaz sem neizmerno uživala ob pogledu nanj, ko je tako lepo drnjohal. Res je cukrček!

Calena; kako je tvoja Lana? Škoda, ker nisi uspela priti ... no, nekako smo dogovorjene za naslednje srečanje enkrat proti koncu marca ... lahko kar določimo datum našega naslednjega srečanja 20.3. Le glej, da ne boš pobegnila v P .

Katina; hvala za sličice od pleničk ... ful so cort ... Upam, da nam jih bo Resnično srečna lahko priskrbela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

No ... pa se mi je obrestovalo oz. me je že izučilo, da sproti shranjujem post, ker sem pred zadnjim stavkom nekaj mutila in je šlo vse pa pa ... pa sem imela shranjeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tako, sedaj grem pa dati nekaj v želodček, pa pod tuš ... potem pa nimam nobenih planov. Mogoče se lotim sortiranja cotic in počasi začnemi prati in urejati za našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




Calena -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (28.2.2008 9:53:11)

Ojla punce!

Super da ste se včeraj tako fino imele. Res mi je žal, da se vam nisem mogla pridružiti, obljubim da 20.3. zagotovo pridem. Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] naj bi se nam pridružil aprila, čeprav me je v ponedeljek že malo zagrabila panika, ker sem skozi celi dan imela lažne popadke in krče, ki pa so se ob počivanju na srečo umirili in sem zdaj popolnoma ok. Ne vem ali bi bilo možno da bi do njih prišlo, ker sem nesla eno malo težjo vrečo iz trgovine. Zdaj sem bolj previdna.

Naša Lana je bila včeraj še boga, danes je pa že veliko boljša. Očitno gre spet za kakšno virozo s kašljanjem in smrkanjem. Vročino ima zdaj samo še 37,5 tako da upam, da se kmalu pozdravi, ker že močno pogreša svoje prijateljčke iz vrtca.

NiLe tudi jaz ti želim, da se čimpreje pozdraviš. Pa pestke držim za jutrišnji GP, da bo vse ok s tvojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Pa da se naslednjo sredo le odpraviš k prfoksu na govorilne ure in izpit narediš še pred porodom.

Iz same "ponedeljkove panike" smo se že v torek odpeljali do Tosame in obnovili zaloge ter nakupili nekaj potrebščin.
Katina jaz sem kupila:
- en paket tetra plenic (10 plenic)
- en paket bombažnih krpic za umivanje (6)
- nekaj paketkov blazinic vate perforiranih, ker se ne cufajo
- krpice za umivanje za enkratno uporabo
- vatirane palčke za ušeska
- sterilne zložence
- higienske vložke Vir Nature Super zame in
- mrežaste spodnje hlače zame
Je pa prodajalka ful prijazna in svetuje, kaj je še dobro kupiti. Tudi mi imamo še kar nekaj stvari od prej.
Pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za uspešne nakupe. Sličice pleničk so pa res tako cortkane - posebej tiste z metuljčki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smajl.gif[/image]

mml res mi je žal, da včeraj nisem mogla spoznati vaju z Maticem, ampak na naslednje srečanje pa zagotovo pridem.

Zdaj se pa moram malo igrati z našo bolnico, ki me že kliče. Čeprav današnji dan ni najbolj prijazen vam želim obilo dobrega počutja, pa počnite kaj, kar vas bo razveselilo.

Se beremo.

Pa-pa
Calena




nanka -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (28.2.2008 9:55:45)

Ja včeraj je bilo prav zabavno, Matic pa pravi sonček, res je luškan.

Katina, sem kupila samo ne za dete, bom počakala do drugega tedna, da vidim kaj pričakujemo,  Zoji sem kupila majčko in pajkice, ker imamo čez 14 dni žurko.

Calena, kako je z Lano, je kaj boljše?

Nile, zamašen nos je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , jaz ga imam že 2 meseca, želim ti hitro odmašitev.

Resnično srečna, me veseli da sem te spoznala.
 




Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (29.2.2008 9:04:44)

NiLe, upam, da se ti zdravje izboljšuje. Pa še tako lep sonček sije zunaj, da bi bo ziher polepšal dan.
Zelo sem vesela, da ste me pripravljene vzet s sabo v Tosamo. Jaz sem se danes po telefonu pozanimala za ceno mrežastih hlačk (1kom št. L =0,42€).
Držim pesti, da se naslednjo sredo zbrcaš na govorilne ure in zaključiš to epizodo. Sama še predobro vem kaj pomeni lenoba, samo zdravila proti njej nikakor ne najdem.
Si nisem mogla kaj, da ne bi v album prilepila cotke, ki sem jih kupila. Končno sem lahko mal zapravljala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Dodala sem tudi zadnjo stensko slikarijo - motiv, ki si ga je zaželela sestričnina hči za v novo sobico.
Ja, jaz tud upam, da bo Resnično srečni uspelo zrihtat pleničke.

Calena, upam, da se je Lana že dokončno pozdravila.  Ti ga pa ne sračkaj s pretiravanjem. za krče je še prezgodaj - saj veš, da se moramo marca še načvekat!
A lahko mal napišeš cene za kupljeno (tolk za orientacijo).

nanka, a si kupila tisto svetlo modro majčko, ki si jo gledala? Sicer je za nakupe za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še dovolj priložnosti. Jaz se včasih kar nagradim za kakšen uspešno opravljen pregled - vsaj tko si dovolim nakupovat za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Če je pa to tak balzam za dušico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]

Majuška, zelo sem vesela, da ti je uspelo prit in upam, da je viroza že preteklost.

Resnično srečna, držim peti, da ti bo ratal zrihtat pleničke. Če ne se bom mogla kar v Celovec odpeljat na izlet v XXXLutza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
*tedy, kje se skrivaš? Tudi ti si vabljena na naslednje srečanje in tudi vse ostale, ki se že dlje časa niste javile.




*tedy* -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (29.2.2008 14:13:51)

Vidim, da ful pridno pišete........komaj vas dohajam v branju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], v pisanju pa ni šans! Čeprav sem doma , no ne čist sama, moj drugi palček je z mano( je bil tolk bolan da sem ga vzela ven z vrtca), nimam prov velik časa za pisanje.
Skartka komaj čakam pregled (še dobr teden), da pol loh  vsem povem ,da čakamo tretjega palčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] al pa palčico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lep nasmejan dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Majuska -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (29.2.2008 23:53:03)

Ojla dekleta,

se ravno odpravljam spat, pa vas prej še pozdravim ... danes sem dobila zaključen bolniški list, čeprav še kreham po malem. Tega kašlja se nikakor ne morem otresti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Drugače sem pa fajn, mož me crklja, danes sem šibala po sončku in je bil prav prijeten začetek vikenda.




mml -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (1.3.2008 17:02:43)

A je pri vas tudi tako deževno vreme [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s065.gif[/image] ? Z Maticem sva kar doma, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]  in Manca sta bila pa dopoldan v mestu na tržnici, za popoldan pa napovedjueta še obisk Rutarja, ker imajo tam bazen s kroglicami in toboganom, kjer Manca uživa. Sicer pa trenutno pečem skutno torto (verjetn obo z borovnicami ali pa malinami), po tem me čakata pa še dva [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a015.gif[/image] za [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a035.gif[/image] , no lahko bi še [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/image]   kopalnico, pa se mi ne da

No tukaj pa še ena tortica za vse za moj RD

[image]http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2963478/2/istockphoto_2963478_strawberry_cake.jpg[/image]





Katina -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (1.3.2008 17:45:55)

Vse najboljše za rojstni dan mml!
http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg

Tele tortice pa lahko še jaz en košček, res zgleda slastna - pa še moja najljubša torta je skutna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Želim ti prijetno praznovanje v krogu povečane družinice.





NiLe -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (1.3.2008 20:39:53)

Hej, mml  .. sem se zjutraj spomnila nate, ker si zadnjič na kavici rekla, da to soboto praznuješ, pa mi je pol šlo iz spomina ... pa še skoz sem bila bizi ... dopoldne pospravljanje, nato smo imeli obiske, pa kosilo, nato sem počivala in spala ... moje zdravstveno stanje je še vedno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in se cajtam.Škrata sta v varstvu pri mojih starših in bosta tam tudi prespala, dragi pa dela in komaj čakam, da pride, da me malo pocarta.

Torej; MML, upam,da ste lepo praznovali tvoj RD, s tole sličico si mi pa spodbudila, da se slinim ... joj, kaj bi dala za en košček tvoje torte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. A nam lahko zaupaš recept??
VSE NAAAAJBOOOLJŠEEEE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/torta.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/torta.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Calena -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (1.3.2008 21:00:15)

mml  VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
Upam, da ste lepo praznovali!

Se oglasim kasneje, zdajle moram Lani prebrati pravljico za lahko noč, potem pa upam, da bo kmalu zaspančkala.





Majuska -> RE: noseške nad 35 iz Lj in okolice (1.3.2008 23:35:54)

mml, vse najboljše za rojstni dan in ti želim predvsem veliko radosti s tvojima sončkoma!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]

drugače je bil pa danes prav mrk dan, še pospravljati se mi pretirano pri ljubilo, popoldne sem obiskala sestro in me je že ful založila z robo za prihajajočega člana. Dobila sem nekaj tetra plenic, nogavičke in voziček, tako da sem res vesela vseh njenih prijateljic, ki so oddale vse to.




Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>