koga povabiti? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Skratek46 -> koga povabiti? (19.1.2008 14:47:29)

Vedno ista dilema...problem je v temu da sta mojadva ločena in da sorodnike z mamine strani obožujem-z očetove se pa ne maramo niti videt. Dane bo tako grdo zgledalo, da vam malo razložim...Tete z očetove strani so me vedno zmerjale-že ko sem bila majhna...Zdej so pa med ločitvijo od mojih bile sploh zlobne...Z njegove strani so mi samo 2 sestrične pri srcu...drugi pa ne in to z razlogom. Družina od moje mame...teta,stric,bratranci in sestrične-so pa moja druga družina-obožujem jih in vem da imajo oni tudi mene res radi.
Ne želim pa na svoji poroki gledat ljudi, ki mi grejo resnično na živce.Po drugi strani pa vem, da se bo moj oče užalil...s tem, da naj vam povem, da moj oče ni kaj prida oče.Dogajale so se grde stvari,ki jih ne bom niti omenjala tukaj...
Sam rada bi, da mi vi izrazite svoje mnenje glede tega.
Najlepša hvala za odgovore...




Anonimen -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 14:49:17)

povabi tite, ki jih ob svojem osebnem dogodku želiš imet zraven in boli te đoko kdo bo užaljen, če z njimi tako ali tako nimaš nobenga kontakta




Anonimen -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 14:49:51)

Povabi ljudi, ki jih imaš rada.Na ostale se ne oziraj. Poročni dan mora biti lep, ne pa, da tam gledaš ljudi, ki ti niso pri srcu.




Strawberrie Cherrie -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 14:50:56)

ne vidim zakaj bi na svojo poroko vabila nekoga samo zaradi lepšega in se spraševala le kaj bo rekel, če ga ne bom povabila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] deluje vse skupaj zelo razcepljeno - kot da nekoga nočeš v svoji bližini pri tem te pa skrbi, kaj si misli?
povabi tiste ki želiš, da so ob tebi na ta lep dan, ne pa tiste, ki jih bi morala!




Skratek46 -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 14:53:54)

Fora je v tem,ker bodo iz mamine strani VSI iz očetove pa skori nobeden...




jazz -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 14:56:54)

Točno tako,povabi tiste, za katere meniš da bodo prišli zaradi tvoje sreče in ne zato, da bodo poskenirali koga imaš povabljenega in koga bi še morala...to je tvoj dan, če bi povabila VSE ki ti ne pašejo ravno in glede na zgodovino...lahko ustvariš poročno polomijo...zato pogumno povabi ljubljene! Aja, pa čestitke!




moci -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 15:00:18)

midva bova povabila tiste, ki jih želiva na poroki. in nekaj tistih, ki jih ne obožujeva ravno, ampak nama niso nič naredili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
tistih, ki so bili nesramni do mene pa jaz sigurno ne bi povabila.




cukr07 -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 15:16:47)

To je tvoja poroka, zato povabi nanjo tiste ljudi, ki so tebi pri srcu in za katere želiš da so ob tebi v tako pomembnem trenutku. Ne oziraj se na to kaj drugi mislijo. V življenju je pač tako, da ne moremo vedno vsem ugoditi.




bt08 -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 15:49:39)

Jaz tud mislim da povabiš tiste ki so teb in tvojemu partnerju pri srcu,ostale pa zakaj pa bi?Midva bova povabila tiste ki so nama ljubi,ki jih imava rada,za ostale pa me ne zanima.Če med letom ne mormo bit v lepem odnosu jih tud na svoji poroki ne rabim,ker to bo vajin dan,ne dan od tvojih tet.Tako da škratke ne sekiraj se če se bo oče držal,saj je tvoja poroka ne njegova.




Majuska -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 15:49:56)

Veš kaj, na svoji poroki pa res ne rabiš ljudi, ki so sicer nesramni do tebe. Magari povabi očeta in mu pač razloži, da ostalih glede na odnose pač ne boš vabila. To je to. Ostali bi ti samo pokvarili dan, ki naj bi bil najlepši v tvojem življenju. 




Strawberrie Cherrie -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 16:21:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Fora je v tem,ker bodo iz mamine strani VSI iz očetove pa skori nobeden...


ah dej no.... so what?
osebno bom na poroko povabila mamo in očima, ki ga kličem oče. moj biološki oče in njegova žena vsekakor ne bosta povabljena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . pa dobesedno mi je samo biološki oče, vidiva se tam pa tam, pa še takrat, če je njegova zdajšna žena zraven me noče pozdravit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tako da si jaz s tem niti ne delam problemov. jaz sama naredim tisto, kar se mi zdi prav in tako kot so me starši vzgajali. ga pozdravim, se nasmehnem, pač to, kar veleva bonton, kerm se na njegov nivo ne mislim spuščat, ostalo se mi pa gladko jebe, kaj si mislijo o meni.... naj omenim, da imam pa z bratrancem zelo pristen odnos, sva precej skupaj, dost smo povezani, z mojim se precej štekata, in ja njega bom povabila, biološkega očeta pa ne. simpl kot pasulj.




koala -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 22:36:14)

Povabi zgolj in samo tiste, ki si jih TI oz. VIDVA želita ob sebi na poročni dan, ker je to VAJIN dan.
Kdor te ima rad bo razumel, za ostale pa itak ni važno kaj si mislijo o tebi.




mateyka -> RE: koga povabiti? (19.1.2008 23:29:44)

sej tvoji "zoprni" sorodniki vejo, da so ti zoprni in da niste v dobrih odnosih (ne bojo tega zdej zvedli) - a ni razumljivo, da jih pol ne vabis? sej ne bojo preseneceni..

midva sva se porocila s povabljenci, ki so bili sestavljeni samo iz nekaj frendov in mojimi starsi (njegovi so bli 3000 km stran) in vsi moji in njegovi sorodniki (cez 50 po moji strani in se ok stekamo) so pa zvedli kasnej. pa noben ni bil uzaljen (tud njegova mama je prezivela, da ni bla zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] ), moram rect. vsi so bli veseli za naju - sva pa itak mal posebneza, tko da je blo ok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mogoce bi morala delat na image-u posebnezev in se elegantno zmazat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




NATAŠI -> RE: koga povabiti? (21.1.2008 7:10:50)

povabi tiste s katerimi se razmeš in katere želiš imeti ob sebi




Stran: [1]