RE: Voziček Concord Fusion (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


ataner -> RE: Voziček Concord Fusion (11.2.2008 16:14:24)

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

strehica je pri športnem delu snemljiva. Ne vem pa kaj misliš, da se lahko uporabi kot marela?

naklon: ja, drži razlika gre nekje 5 cm. Ampak je ta problem, da je dno vozička lomljeno. Ker ti podiraš samo naslon in zato ni dno ravno, ampak lomljeno, če me razumeš. Ne znam dobro razložit. Otrok torej ne leži na nakolonu 20 st ravno, ampak je, ko leži, na sredi hrbta dvignjeno. Podobno kot če bi uporabljala povšterček za pod glavo. Uf, sem zakomplicirala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Otročka lahko podložiš, lahko pa tudi podložiš dno s kakšno odejico.

LP



Res hvala za odgovore, saj mi zelo pomagaš! Pa tudi razložiš super!

Glih danes sem šla vozička zopet gledat in sem komaj danes videla, da je dno lomljivo! Moja mami je sicer rekla, da naj dam na dno kako debelejšo brisačo ali pa koco, da bo lepo ravno in bo o.k. - toda jaz pa zdaj tuhatam, ...
Vozek mi je res všeč, toda to dno mi ne da miru zdaj.

Hmmm, marela ja - sem zakomplicirala. Enim vozičkom, ki jih uporabljajo za že večjega otroka, ko že hodi, pravijo marela. Mislila sem, če je tudi ta voziček kasneje primeren za večjega otroka, pa se mi zdi, da je.
Ali se mogoče motim?




hokejistka -> RE: Voziček Concord Fusion (11.2.2008 16:58:06)

Hmmm, marela ja - sem zakomplicirala. Enim vozičkom, ki jih uporabljajo za že večjega otroka, ko že hodi, pravijo marela. Mislila sem, če je tudi ta voziček kasneje primeren za večjega otroka, pa se mi zdi, da je.
Ali se mogoče motim?


Marela pomeni način, kako se voziček zlaga. Concord se prepogne naprej in ni "marela" voziček. Taki vozički se prepognejo po dolžini- hrbtišče vozička se vzdolžno prelomi. Zložijo se kot harmonika. Po navadi jih lažje spraviš v prtljažnik, ker se zložijo na manjše. Je pa Concord seveda primeren tudi za večje otroke. Dokler pač pašejo v voziček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Tole je primer marele: http://www.mami.si/si/pliko-p3-classico-ice-i7096.shtml

Kaj pa če dokupiš mehko košaro- SCOUT:  http://www.concord.de/en/moving/buggys/concordfusion/travelsystem/xenon.html

Samo nisem prepričana, če je potem dno ravno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Ampak mislim, da je. Je pa res, da si rekla, da ne želiš dokupiti nobene košare [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Uživaj! Mi odhajamo v Pikapolonico dokupit torbo za potrebščine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]






ataner -> RE: Voziček Concord Fusion (12.2.2008 12:58:34)

Hokejistka, včeraj nakup uspel? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Samo nekaj te še vprašam, pa ti dam mir. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
Držalo se ne da premikat naprej in nazaj, ne?




hokejistka -> RE: Voziček Concord Fusion (12.2.2008 18:17:49)

Nakup ravno ni uspel, je pa stvar naročena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Ker v Pikapolonici vse traja toliko časa.....

Drži držala se ne da premikata in tako otroka ne gledaš v oči. Ima pa na mrežico skozi katero lahako preveriš, kaj dela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




ataner -> RE: Voziček Concord Fusion (12.2.2008 18:51:13)

Se mi zdi, da je pri večini trgovin vse potrebno čakat, da se naroči, medtem pa te še parkrat nahecajo, da roba pride - pa je ni!

Hvala za odgovore!!!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]