IKEA posteljica in jogi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


rokapi -> IKEA posteljica in jogi (20.1.2008 15:51:21)

Ali imate kaj izkušenj s posteljico in jogijem za dojenčka (IKEA)? Midva sva malo gledala po netu in se nama zdijo ugodne.
Skrbi me le, kako je z jogijem, sem brala nekaj polemik glede jogija  - eni zagovarjajo lateks, eni kokos, eni peno, eni vzmetenje.
Ali ima katera to iz Ikeje in ali se je obnesla?
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10421/




filipinka -> RE: IKEA posteljica in jogi (25.1.2008 14:01:25)

Izkušenj z baby posteljico nimamo, imamo pa z drugimi izdelki iz Ikee-zelo dobre. Po posteljice in previjalno gremo sigurno!




zirafa -> RE: IKEA posteljica in jogi (12.2.2008 10:46:47)

Lep pozdrav! Midva sva kupila večino pohištva v Ikei. Tudi posteljico in jogi za najino dojenčico. Prve tri mesece je spala v košku (družinska zapuščina), potem pa je postal premajhen in sva jo dala v posteljico - v svojo sobo! In od takrat naprej (sedaj bo stara 5 mesecev) brez problema spi v posteljici. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] In očitno ji je zelo všeč in se dobro počuti, saj ji tudi čez dan paše počitek v njej, pa čeprav ne spi (zadovoljno gleda okrog[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Naj povem še to, da je na začetku zelo pogosto spala pri nama (imava jogi iz lateksa), ampak odkar sva jo prvič dala čez noč spat v "Ikea posteljico" spi tam in ne kaže nobene želje po tem, da bi spala v najini spalnici. Nam se Ikea obnese! 




Naša črtica koraka -> RE: IKEA posteljica in jogi (14.2.2008 17:47:12)

Imam LEKSVIK  previjalno omarico in mislim da je les pri rjavi posteljici iz tvojega linka isti. Je zelo nežen, občutljiv les.

Drugače pa smo našemu skoraj 4 letniku v Ikeji kupili posteljo in nanjo dali 10cm debel jogi SULTAN (mislim, d aje notri navadna pena), pa naš mali na njej ful dobr spi.

Ko je bil pa še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je pa spal v posteljici na jogiju z vzmetenjem - samo tak jogi sem takrat lahko kupila. In je bilo to tudi ok.

Srečno z dojenčkoma!




Stran: [1]