|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lega
19.1.2005 12:27:00   
tasika12
Pozdravljene,
noseča sem 33 t in danes sem bila pri g. na ultrazvoku. Ta mali je z glavico še vedno obrnjen navzgor, zato me malo skrbi in zanima če veste v katerem tednu se obrne z glavico navzdol in če se ne je verjetno potreben carski rez?? Pa še nekaj: g. je rekla da maternica precej zori - kaj pa to pomeni? - rekla je le da moram precej počivat. Lepo prosim za kakšen nasvet.

Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lega
19.1.2005 13:14:52   
Cuketa
Meni se je obrnil tam okrog 30 tedna,ampak po mojem ni panike-se bo ze obrnil!Obrne pa se zato, ker postane glavica tezja od ostalega dela telesa in tako zdrsne z glavo navzdol.Po mojem se ne rabis sekirat, ker gin ze ve in je porod v danasnjem casu zelo varen-bojo ze vedli doktorji kaj naredit!:) Je pa po mojem tudi odvisno od velikosti bebice. Za uno glede maternice pa ne bi vedla.Vem da mora bit cez nosecnost trdna potem pa ko pride cas za rojstvo pa se mora zmehcati-tako da ne bi vedla kaj to pomeni.Drugič vprasaj gin-sej ti bo vse povedal.Jst sm tak firbec, da ponavadi vprasam za vse,tudi najbolj banalne stvari.SPRAŠUJ,SPRAŠUJ...Nobeno vprasanje ni brezvezno.
Lep pozdrav!

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lega
19.1.2005 13:16:05   
Anonimen
Moj bejbek se je obrnil na glavo v 30. tednu. Mislim, da že kakšen teden prej, le v 30t sem bila na pregledu in se je videlo. Od takrat se ni več obrnil nazaj, hvalabogu. Čeprav se baje še lahko obrača do 35. tedna, če pa je otroček bolj majhen, pa še dalje.

Bye,

Blacky s :duda: (40t)

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   lega
19.1.2005 14:11:59   
Aly
Ne se sekirat :) ! Naš korenjak (čeprav je bil ob porodu kar velik - 3890 g, 54 cm) se je obrnil na glavo šele konec 36. tedna ali v 37. tednu - točno ne vemo..... Otročički se lahko obrnejo vse do poroda ali celo tik pred njim...

Zorenje maternice pa je verjetno gin. mislila na funkcijo maternice - včasih maternica hitreje "zori" in lahko ugotovijo, da je že pred PDP "stara" - torej ne opravlja več v zadostni meri funkcij za otročička.... vendar se tudi v tem primeru ne sekirat, saj to gin redno spremljajo zadnje tedne in če bi to bilo bi opazili...menim, da če ni drugih težav lahko to napoveduje le zgodnejši porod, sicer pa raje vedno povprašaj svojo gin., da ne boš v dvomih :).

Lepo nosečnost še naprej :rozica:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lega
20.1.2005 9:52:54   
lunca77
hojla!

po moje se ti ni treba preveč sekirat. sem prebrala v enem članku, da je pred 37. tednom sploh brez smisla gledat kako je otrok obrnjen ker se še vedno lahko vse spremeni, tako da tudi če je prej pravilno obrnjen do 37. tedna to še ni zagotovilo, da je ok.

lp :nosecka:lunca 27t in 4d

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lega
20.1.2005 11:49:05   
Žaža
Zanimivo. Jaz sem pa imela zadnji UV v 21 tednu in ker je bil takrat otroček obrnjen navzdol (torej glavična lega) mi sedaj lege z UV ne bodo več preverjali.
Meni se ne zdi dovolj, da imam na polovici nosečnosti zadnji UV in sem se naročila privat. Danes grem, da se malo pomirim glede vsega, pa morda bomo tokrat imeli več sreče in se bo še spol videl.
Vam sporočim!

žaža (33t)

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?