MAŠKA -> RE: žalostna zelo:(( (23.1.2008 9:50:51)
|
sovražim sebe ker sem to kar sem negativka IZVIRNO SPOROČILO: barby0 Predvsem pa moraš imeti rada sebe in se ne sovražiti. Prav vsi v skupini se sigurno ne norčujejo iz tebe, morda imaš včasih le občutek. Imam eno prijateljico, ki ima tudi občutek, da je v službi noben ne mara, ker se že od samega začetka počuti manjvredno in je prepričana, da ona v to družbo ne sodi. Ampak to je v njeni glavi, zato se sama odmika družbi. To mi pove mož, ki je njen sodelavec. V bistvu ni pa prav nič narobe z njo. Zdi se mi, da imaš tudi ti zaradi svoje bolezni občutek manjvrednosti. Vedi, da si čisto enakovredna vsem ostalim, še več, vredna si še večjega spoštovanja, ker se prav gotovo težje prebijaš skozi življenje in veliko si že dosegla. Zato bodi korajžna, ponudi besedo sošolki, ki bo sedela poleg tebe na predavanju, kmalu boš spoznala, da obstajajo tudi ljudje, ki so pripravljeni sočustvovati s teboj in deliti lepe in težke trenutke. Seveda obstajajo tudi drugačni, tistih si pa ne jemlji k srcu. Bodi močna in veliko sreče![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|