miska73 -> RE: Klomifenke 2008 (10.7.2008 16:47:42)
|
lučka, Jst imam tudi napotnico za hormonske preiskave. Sem vprašala, če je treba bit tešč, pa so mi rekli, da ne. AMpak itak mislim iti na vse zgodaj v laboratorij in tako na tešče. pancotina, velikokrat pri G pomaga že če malo sam namigneš kaj bi rad oziroma malo zatežiš. Ti kar svoji G reci, če ne bi bilo dobro, da bi šel tudi tvoj na spermiogram, da se še pri njm vidi kako in kaj je situacija. To je veliko bolj enostavno kot vse kar mora ženska dat skozi. Pri meni je bil pa postopek sledeč: Mene je G seveda pogledala na UZ in ni nič čudnega videla. Potem me je poslala na HSG (slikanje jajčnikov) in moža na spermiogram. Oboje je bilo BP. Naslednji korak je bil 6 ciklusiv klomifena, ki niso obrodili sadov. Tam nekje pri 4. ciklusu sem ji zatežila kaj sledi, če tudi do 6.ciklusa na bo nič. Tako sva se zmenili, da mi je takoj napisala napotnico za neplodnostno, kjer se (vsaj na KC LJ) tudi za prvi pregled čaka 2-3 mesece. Tam so se odločili, da bodo najprej naredili laparoskopijo. To sem prestala in je bilo spet vse BP. Mojemu so naredili še en spermiogram - zopet vse BP. Zdaj me čaka pa IVF postopek. Insemenacije pa so preskočili tudi zato, ker mi že malo moja biološka ura tik-taka. Tako je do sedaj potekalo pri nama, kjer do zdaj še niso ugotovili nič pametnega.
|
|
|
|