soncek-spletna trgovina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mia-1 -> soncek-spletna trgovina (20.1.2005 9:37:24)

Zanima me kaksne izkusnje imate s kupovanjem preko omenjene trgovine? Nameravam namrec narociti avtosedez pa me zanima, ce ti ga res posljejo v tocno tisti barvi, ki jo narocis in kako dolgo traja, da ti ga dostavijo? A postnina je ista za vse kar narocis?(690sit?!)LP

malika -> soncek-spletna trgovina (20.1.2005 9:43:54)

Dobiš točno tisto kar si naročila, tudi v isti barvi. Ko naročilo oddaš, dobiš potem iz njihove strani mail s računom in znesek je ob dostavi isti. Sicer pa lahko kontaktiraš na njihovo tel št. pomoč naročnikom. Gospod Jani je zelo prijazen in ustrežljiv.

LP

Teni_ -> soncek-spletna trgovina (20.1.2005 9:44:44)

Jaz sem preko te trgovine kupila stajice. Sem zelo zadovoljna. Piše, da ti pošljejo v roku 15 dni, pa sem zjutraj naročila in imela dostavljeno naslednji dan, enako tudi copatke, bili so prave barve in prave številke.

LP,
Mojca:rozica:

Tipi -> soncek-spletna trgovina (20.1.2005 9:45:29)

Jaz sem kupila avtosedež in sem bila zadovoljna. Ni bilo nobenih komplikacij. Sedež smo dobili v enem dnevu, ker je bil na zalogi. Če pa tega modela in barve ki želiš ni na zalogi, boš malo počakala. Sem doplačala samo še 690 sit za poštnino.

Lp :sloncek:

jagoda -> soncek-spletna trgovina (20.1.2005 13:24:24)

tud jaz sem bila zadovoljna. Kupila sem dondolino stolček, res je bli treba kr neki časa čakat, ampak so mi to povedali že ob naročilu.

Stran: [1]