D.anna 76 -> RE: Junijčice 2008- 2. del (26.2.2008 15:56:45)
|
Pa nakratko še nekaj od mene. Nov podatek za statistiko: + 8 kg, naslednji pregled 28.03., pri včerajšnjem pregledu sem bila pohvaljena, kar se nabiranja kil tiče, saj imam tudi jaz eno izmed tistih ginekologinj, ki ne šparajo z kritikami na račun prevelikega pridobivanja na teži. Z bebiko je vse o.k., urin imam tudi o.k., kri pa nismo pregledovali, ker sem menda že prebolela Toksiplazmo (prednost tistih ki smo kdajkoli v življenju imeli mucke pri hiši), pritisk 95/60 tudi jaz prdno gnezdim, tako da imam nekaj bodijev, hlačk, slinčkov,.... toliko da sem zadovoljila svoje potrebe po nakupovanju. mi je moj dejal da mi da vsak teden 10 EUR za zapravit za bebiko seveda za te manjše zadevice, greva pa danes po voziček, odločitev je padla tako da gremo po Jane Slalom Pro v Pikapolonco, je mojumu tako všeč ker ima na sprednjem kolesu zavoro na disk (kolesarska deformacija) da se ne morem upirat nakupu, pa še on bo kril celotni strošek, pa še ful je lahek, glede na to da sem manjše postave mi prov paše. sedaj pa iz službe domov pol pa po voziček........ L.P.
|
|
|
|