Avtosedež Nania (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


pikicaa -> Avtosedež Nania (28.1.2008 18:39:59)

Lepo bi prosila, če ima katera izkušnje z avtosedežem Nania maximum luxe ( 0 - 18 kg). Moja soseda bi ga kupila pa jo zanima če ima katera izkušnje z njim, ker cena je res zelo ugodna.

Hvala




Anonimen -> RE: Avtosedež Nania (28.1.2008 18:42:26)

ker cena je res zelo ugodna.


Kvaliteta in varnost pa primerna ceni...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




špelin@ -> RE: Avtosedež Nania (28.1.2008 19:38:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR
ker cena je res zelo ugodna.

Kvaliteta in varnost pa primerna ceni...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .


Ne kar povprek trditi tega - poceni avtosedež Nania je mojo dobro leto staro hčerko odlično obvaroval ob čelnem trčenju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Lunc_a -> RE: Avtosedež Nania (28.1.2008 20:45:14)

varnostni testi glede avtosedež nania so šrot.In se ne bi sploh upala otroka posadit noter in kam it.
Rajši si poglej ocene avtosedežv in se nato odloči




jagoga -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 9:37:10)

Jaz bom pa samo eno stvar pripomnila. Bolje je imeti avtosedež, ki ima vse obvezne teste opravljene in je cenejši, kot pa drag avtosedež v avtu in potem vidiš, kako starši otroke vozijo v vrtec kar na zadnem sedežu nepripete, pa čeprav samo 1 km (ker to uporabljajo za izgovor). Pa ne me zdaj napast, ampak tega je pred vrtcih veliko za videt. 




špelin@ -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 9:52:25)

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Jaz bom pa samo eno stvar pripomnila. Bolje je imeti avtosedež, ki ima vse obvezne teste opravljene in je cenejši, kot pa drag avtosedež v avtu in potem vidiš, kako starši otroke vozijo v vrtec kar na zadnem sedežu nepripete, pa čeprav samo 1 km (ker to uporabljajo za izgovor). Pa ne me zdaj napast, ampak tega je pred vrtcih veliko za videt. 


Se podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Na žalost v naših krajih VSAKODNEVNO vidim OGROMNO odraslih (staršev, starih staršev,...), ki v avtih najboljših znamk vozijo malčke nepripete, ti veselo skačejo med zadnjimi sedeži, noter pa nobel (beri: drag) avtosedež "za okras" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Odrasli so - seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - pridno pripasani... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Narobe svet!




*erika* -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 10:53:07)

mi ga imamo in ni pol k.... vredn se to kr placas zanj ni vredno.zj kupujem novi ker ma ta pri straneh stiropor in sta ze obe strani zlomljene,ko ga pripnes s varnosnim pasom sedez misli ta kar plese da ne po avtu.ni vreden tega dnarja in vam priporocam kaki drugi,ker so avtosedezi nania najslabse kakovosti in otrok v njem ni varen.




jagoga -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 12:22:02)

Res, je za pogledat, kako so narejeni, ampak jaz bi vseeno raje kupila takega (cenejšega), ampak novega, kot pa starega več kot 5 leti in iz druge roke. Nikoli ne veš kaj se je z njim dogajalo in tudi plastika je po več letih ne tako odporna in fleksibilna.
Ga ravno kar gledam v katalogu in včeraj sem jih gledala (ne natančno) tudi v baby centru, meni se ne zdi tako slab. Če pride do hudega trka nam tudi kakšen boljši in dražji model ne bo naredil čudeža.




Lunc_a -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 12:25:18)

jagoga čudež je ta da vidiš en dober videoposnetek z avtosedežem ki ima varnostne  teste super in posnetek z avtosedežem kakor je nania.
mislim da ne bi riskirala.




Anonimen -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 16:56:52)

Tudi jaz sem imela tega ogledanega, vendar me zato, ker je cenejši, ni prepričal. Nania ima  malo debelejše blago, spodaj plastika, drugi npr: Peg perego, Maxi cosi so pa dosti bolj udobni. in če je trk, je tudi oblazinjenost pomembna, udobje pa tudi. V trgovini potipaj materiale in mehkobo, pa boš videla.  Lp




Lianna -> RE: Avtosedež Nania (30.1.2008 18:09:07)

Nania niso glih dobri avtosedeži. Sploh pa noben avtosedež ki je od 0-18kg ni dober. Se splača kupit dobro lupinico, pa mogoče malo manj dat za voziček. Varnost je le varnost. In noben me ne bo prepričal, da je ta avtosedež varen.




Stran: [1]