krk-hoteli (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na JadranuSporočilo


netki -> krk-hoteli (31.1.2008 11:45:56)

Zanima me če ima kdo izkušnje z otokom Krk, natančneje Malinska (hotel Malin) ali Njivice (hotel Beli kamenik I)?
Predvsem me zanima plaža, senca na plaži, dogajanje v mestu, stanje hotelov......

Bi pa to šla moja starša z vnukom starim skoraj tri leta....tako da naj bi bilo primerno tudi za majhne otroke.

hvala
K_a_t_j_a -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 12:32:03)

Midva sma bila lani v Belem Kamiku I. Bila sma sredi julija. Pa sobo je bolje vzet na park, ker je popoldan senca, ker če maš pogled na morje si v riti, ker ni klime sonce pa žge ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Midva sma imela celo do 39 stopinj takrat. Ključe dobiš šele po 13. uri, nič prej. V albumu imam nekaj slik in si jih lahko pogledaš. Midva sma se hodila kopat malo dlje, ker plaža od hotela Beli Kamik je bila vedno nabito polna, ker je čisto drobni prod in je tam veliko družin z malimi otroci. Hodila sma se kopat malo stran od hotela Jadran, tam je zelo lepa kamnito-prodnata plaža.
Hrana je bila kar vredu, samo malo sem bila razočarana nad solatami, bilo jih je samo 3 ali 4 vrste in še to prvi dan zelčje in korenje, jaz sem pričakovala paradižnik in kumare. No naslednji dan je bilo to. Pa malo več sadja bi lahko bilo, drugače je bilo pa kar okusno. Bile so juha, hladna predjed, topla predjed, glavna, priloge več vrst, solata in sladica. Vse to je bilo samopostrežno.
Je pa dol dosti slovencev, dogajanje je pa bollj tak tak. Imaš promenado, kjet imaš vsakih 5m sladoled, razni štanti... Če hočeš kaj več videt lahko greš v mesto Krk ali Punat. Midva sma šla en dan v Punat zvečer, zadnji dan sma pa se šla kopat v Baško. Sam tam je taka gužva da dol padeš v glavni sezoni.


Če te še kaj zanima, ti bom z veseljem odgovorila.


netki -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 15:53:01)

joj zelo sem ti hvaležna za odgovor.

Smo se odločili za Njivice (v mislih smo imeli še Malinsko)

Me pa zanima še nekaj.... ogledala sem si slikice....ali je tisti zalivček blizu hotela beli kamin ali je pri jadranu?
Koliko sta oddaljena hotela Jadran in Beli Kamik?
Ali so v mestu kakšni štanti, da imaš zvečer vsaj kaj za videti?
Je pred hotelom Jadran prodnata plaža?
Kakšno je morje in kakšna so tla v morju?

joj sem firbčna......se opravičujem
netki -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 15:54:42)

ups...neki napak v besedilu....pa upam da boš vseeno razumela.

Slikice sem pa tvoje gledala in v mislih imam zalivček ki je na prvi ali drugi sliki.
nbiba -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 16:26:16)

Bili smo pred sedmomi leti v h. Jadran in h. Kamik. Nasplošno so Njivice majhne vendar so nam bile zelo všeč. Kamik je hotel na hribčku, Jadran pa je čisto ob morju. Imaš dosti kavičev, štantov... Koliko se spomnim je plaža betonirana in prodnata. Kamik je tudi nekoliko slabši od Jadrana vendar ne veliko. Misli, da je Kamik tudi cenovno ugoden. 
K_a_t_j_a -> RE: krk-hoteli (31.1.2008 21:13:21)

netki tisti zalivček je malo od hotela Jadran še naprej. Hotel Jadran ima večinoma Betonirano plažo, Beli Kamik pa prodnato. Ta ko sma midva bila ni bila od nobenega hotela. Na tej plaži, ko sma bila midva so v vodi od malih kamnov do velikih.
Štanti so ob obali, sladoled je svetovn. Je pa bolj majhen kraj, ampak lep. Sta pa dve manjši trgovini, eden je v kampu, drug pa prav v kraju Njivice, na bregu gor. So pa ful navite cene, sploh pijača. Navadna voda je ful draga. Imaš pa v Belem Kamiku I mini bar notri, midva sma svojo pijačo čez noč in potem, ko so sobarice pospravle dala notri, da je bila hladna, ker drugače ne smeš dat svoje pijače notr.
8. slika  v mojem albumu je slika plaže zvečer od hotela Beli Kamik.
netki -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 12:09:55)

Iz kje pa sta druga in tretja slika?
netki -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 12:37:17)

Aha saj sem videla, to je malo stran od jadrana.

http://www.relax.si/akcija.aspx?akcijaid=1&katalogid=14

http://www.relax.si/akcija.aspx?akcijaid=2&katalogid=14

Kje so pa potem te plaže in zalivčki?
sayuri -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 13:05:11)

netki, Njivice so tko majhne, da v 15 minutah prehodiš lahko plažo ob kambu (izključno betonirana), naprej proti "mestu" - to je ta plaža na tvojem drugem linku (4. slikica). Če se sprehodiš še naprej - čez mesto im mimo "mestnega parkirišča", prideš zopet na prodnato in betonirano plažoplažo - 5. slikica iz prvega linka. Sprehajalna pot se vleče vse do Kijaca - 4. slikica iz prvega linka - mi smo šli velikokrat s kolesom, z vozičkom.... V Kijacu imaš tudi prodnato plažo - ampak je peš daleč do tam.

Upam, da sem ti kaj pomagala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
netki -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 15:10:32)

ja ful mi pomaga vsaka informacija.....hvala

kaj pa za otroke je kej zanimivega....lunapark...?
sayuri -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 15:15:32)

Na poti od hotela Beli kamik proti "mestu" je tik ob enem zalivčku (jst mu pravim kar bazenček) mini igrišče. Nekaj gugalnic, pa za plezat. Lunapark pa je včasih tud bil čez cesto od tega igrišča. Sam ne vem al je še al ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 
K_a_t_j_a -> RE: krk-hoteli (1.2.2008 21:07:40)

netki ja je en lunapark bil mal od ceste stran (avtomobilčki in podobno), upam da bo letos tudi. Pa on tistem malem zalivčku, ko je napisala Sayuri je bil lani trampolin in palačinke so pekli.
netki -> RE: krk-hoteli (2.2.2008 10:47:18)

Punce, ve ste zlate.....

zdej nam ni žal da smo se odločili za njivice.

hvala za vsako informacijo
Anonimen -> RE: krk-hoteli (4.2.2008 14:29:20)

Super, meni tudi pridejo prav te info. Kako je pa s senco na plazi? Je tudi treba tovorit s sabo marelo, tako kot na Pagu?
sayuri -> RE: krk-hoteli (4.2.2008 15:44:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Super, meni tudi pridejo prav te info. Kako je pa s senco na plazi? Je tudi treba tovorit s sabo marelo, tako kot na Pagu?


JA, Ribica. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, sem in tja je kakšna plaža, kjer te tud strežejo pod njihovo marelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Drugače pa je bolj švoh.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] PA zgoden moraš bit, če hočeš tisto marelo in ležalnik dobit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Anonimen -> RE: krk-hoteli (4.2.2008 15:50:51)

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Super, meni tudi pridejo prav te info. Kako je pa s senco na plazi? Je tudi treba tovorit s sabo marelo, tako kot na Pagu?


JA, Ribica. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  No, sem in tja je kakšna plaža, kjer te tud strežejo pod njihovo marelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Drugače pa je bolj švoh.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  PA zgoden moraš bit, če hočeš tisto marelo in ležalnik dobit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .


Ok, da vem, da jo bomo s sabo vzel. Mah, v neko guzvo tko ne moremo, zarad psa. A so kake ''offroad'' plaze bliz Njivic? (ne vem, do 15 min z avtom)
sayuri -> RE: krk-hoteli (4.2.2008 15:58:26)

Ribica, ob sprehajlani poti od Njivic do Kijaca je luštna kamnita plaža, ki se vleče nekaj km in če si dovolj zgodnja, najdeš mini zalivček samo za 2 ležalnika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Od Kijaca naprej je tud neka "divja plaža"-tam sem se sam enkrat po grmovju plazila, pa sem bila vsa popraskana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Mi smo se v glavnem kopali na teh bližjih plažah. Je pa Krk ogromen in marsikaj najdeš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Stran: [1]