Zastrupitev s hrano (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Tini75 -> Zastrupitev s hrano (6.2.2008 8:50:28)

Popzdravljene,

verjetno bo res tako, da bolj kot pazim na prehrano, potem pa pojem hrenovko in se zastrupim. Včeraj zjutraj sem pojedla eno hrenovko, čez nekaj časa mi je postalo grozovito slabo, vročina, glavobol. Danes mi je že OK. Zgleda, da sem se res rahlo zastrupila. Je že imela katera podobno izkušnjo? Bolj me zanima to, če lahko takšna zastrupitev vpliva slabo na otročka (sem v 24. tednu nosečnosti) in če bi se morala oglasiti pri svoji G? Hvala.




urskas -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 9:01:15)

Kolk stare hrenovke pa si jedla?
Po moje si samo pokasirala kakšen trebušni virus.
Sicer nisem nosečka, pa smo ravno predkratnim preboleli lažji trebušni virus: en dan slabosti (z bruhanjem), ponoči vročina, naslednji dan driska in potem konec.

Ravno tako se mi je podobna stvar zgodila ko sem bila nosečka in sem si privoščila rižoto z lisičkami. Sttrašno sem trpela, ker sem mislila, da sem se zastrupila z gobami. Potem pa pridem naslednji dan v službo in zvem, da so tudi ostale sodelavke ble bolne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Upam, da ni nič hudega in si boš hitro opomogla.




gajka -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 9:02:50)

Edino, na kar moraš pazit v takem primeru, je, da veliko piješ, ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lahko škodi samo dehidracija.




špelin@ -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 11:11:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Tini75
čez nekaj časa mi je postalo grozovito slabo, vročina, glavobol. Danes mi je že OK.


Točno take simptome sem sama kasirala včeraj, ampak ne zaradi zastrupitve s hrano. Si prepričana, da ne gre za kakšen virus?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No, jaz danes še nisem čisto ok, sem pa precej bolje, samo utrujena.
 
Srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Tini75 -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 15:11:12)

Lahko bi pa tudi bil kakšen 1 dnevni virus, važno je, da sem danes kar OK.




silvya -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 15:19:08)

Jaz sem se v prvi nosečnosti zastrupila s hrano v tretjem mesecu, pa ni bilo nič hudega. Če je tole trajalo samo en dan, mislim, da ni panike. Vsekakor pa se lahko ob naslednjem pregledu o tem še pozanimaš pri ginekologu. 




Naja30 -> RE: Zastrupitev s hrano (6.2.2008 15:23:34)

Na otroka ne bo nič vplivalo, kot je ena napisala, pa moraš veliko piti. Sploh če imaš drisko ali bruhaš. Verjetno je bilo res zaradi hrenovke, če bi bil virus bi trajalo vsaj dva dneva in bi se dalj časa slabo počutila.




Stran: [1]