NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


majaS80 -> NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 9:44:19)

Pozdrav, 
Imam eno vprašanje, mogoče zelo butasto, zato prosim ne me obsojati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
pa vseeno me zanima ali je mogoče katera v nosečnosrti obiskala solarij???

Stvar je namreč sledeča, plačala sem ga že okrog božiča ko so bili  popusti...., namen sem ga imela obiskati samo nekaj  krat pred poroko, da se mi koža malo popravi in izginejo mozoljčki ...   Takrat še nisem bila noseča!!!
Sedaj, ko pa sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], imam pa ŠE TOLIKO VEČ mozoljev in res grozno kožo, ker pa me skrbi da to ni zdravo, vas prosim za nasvet ali izkušnje.
Seveda je zdravje na 1. mestu, ampak poročne slike so pa za vedno, in če se da, si želim čim manj mozoljev (sploh na obrazu).  Pomagajte.
Hvala za nasvete.





Una -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 9:51:03)

Če je samo zaradi mozoljev, ti priporočam obisk kozmetičarke. Baje, da zdaj delajo čudeže. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] To, kar si plačala za solarij in še nisi koristila, pa daj komu, npr. mami, sestri, prijateljici... 100% ti odsvetujem solarij. Nikoli ne veš!

PS: Tudi otrok je za zmeraj, če se tko vzame, slike se pa lahko tudi retuširajo. Te ne obsojam, to je samo moje mnenje.




taja27 -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 9:53:31)

poizkusi zamenjati solarij za nego obraza. bolj zdravo, bolj prijetno in definitivno ne škodi v nosečnosti. jst noseča ne bi šla v solarij.

če pa ni mogoče, pa podari solarij kakšni prijateljici za rd




majaS80 -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 10:01:28)

Eh, saj se sploh ne gre za denar, saj pravim da sem plačal ko je bilo s popustom. Kozmetičarke me je pa kar strah, ker mi iz enega mozolja nastanejo drug dan kar trije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]....  vse me že boli.  Prej pa nikoli imela mozoljev.   Kaka nasvet za dobro kozmetičarko v MB? 
Hvala




taja27 -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 10:14:55)

no super, ker se ne gre za dnar!!

tolko mozoljev imaš pa verjetno zaradi nervoze, ki je lahko običajna pred poroko in se je niti ne zavedaš, ali pač. svetujem ti, da poiščeš kozmetičarko, ki uporablja za nego obraza kozmetiko dermalogica, ki je namenjena takšnemu tipu kože. preverjeno deluje. za MB ti žal ne znam svetovati, katera kozmetičarka jo uporablja.




mika -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 10:26:49)

Seveda je zdravje na 1. mestu, ampak poročne slike so pa za vedno, in če se da, si želim čim manj mozoljev (sploh na obrazu). Pomagajte.


poročne slika fotograf sigurno lahko retušira in mozoljčki ne bodo vidni. solarij se v nosečnosti ne priporoča, tako da ga sama nisem obiskovala. sem se tudi poročila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in se s pudrom, da lepo vse prekrit .

kdaj se pa poročiš? mogoče bodo mozolji do takrat izginili. jaz sem v začetku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] imela toliko mozoljev, kot v najhujši puberteti ne. takrat sem se tudi pudrala, drugače pa se sploh ne.

pojdi  na poiskusni make up, pa boš videla, da boš lepa nevesta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




timika -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 11:17:15)

Z vidika tvoje pikice solarij po mnenju mnogih (tudi Pušenjaka) ni škodljiv, tudi naravno sončenje ne.
Da bi pa hodila v solarij zaradi kože, je pa druga. Moja osebna izkušnja je, da solarij celo povzroči kakšen mozoljček več. Solarij, kot tudi sonce, kožo izsuši, samo zato pa mozoljčki, ki ti jih v tem trenutku zagotovo povzročajo hormoni, ne bodo izginili. Zamenjajo solarij za nego obraza, da ti počisti, kar je nastalo, rezultat bo zagotovo boljši.
Pa lepo nosečnost in čimmanj stresne priprave na poroko. Uživaj!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.2.2008 12:37:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.2.2008 12:40:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




majaS80 -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 13:39:53)

Hvala za mnenja, bom se res mogoče prepustila kozmetičarki ali pa kupila en dober puder [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

poroka je že čez 1 mesec. Sem planiranje poroke postavila čisto na stran ko sem izvedela da sem  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], sedaj pa je malo panika z vsem in moram malo pohiteti ( še nimam niti vabil, niti prstanov.... imam pa obleko izbrano, za katero pa upam da mi bo še sploh prav takrat...??)  no bomo videli. Moj bodoči vedno reče " brez panike" "se bo že zgodilo kot ti je namenjeno" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lep dan vam želim.




Taula -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 19:52:40)

Mozolje imaš zaradi hormonov, dvomim da bi solarij pmagal. Kozmetičarka, pa potrpljenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mami_miki -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 22:20:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mozolje imaš zaradi hormonov, dvomim da bi solarij pmagal. Kozmetičarka, pa potrpljenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


ja...pusti mozolje zdaj:tako kot so prišli bodo odšli...




* Mateja * -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (6.2.2008 23:31:34)

V solarij ti nebi svetovala, ker gre za škodljive žarke tako za tebe kot za detece.
Jaz bi ti svetovala tako, da se vdaj v usodo, če si mozolasta boš pač taka tudi na slikah, razen če ti jih retuširajo. SEm bila na istem mestu kot ti in se zaradi mozoljev nisem tako sekirala. SEm se pa res včasih nastavljala soncu, ker je bilo poletje ko sma se poročila, pa na morju sem bila, mal polti sem torej mela. Mozoli so pač mozoli, dober make up in bo. Na mojih poročnih slikah imam ful mozoljev, še posebej so videt na unih slikah od blizu. pa kaj si čem!!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2008 13:44:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (24.2.2008 21:31:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mozolje imaš zaradi hormonov, dvomim da bi solarij pmagal. Kozmetičarka, pa potrpljenje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Točno tako. Hormoni, hormoni.




arabela* -> RE: NOSEČNOST IN SOLARIJ??? (5.3.2008 0:00:15)

hoj
kar brez skrbi,tud jaz sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],pa hodim v solarij.Samo bodi zmerna,največ 10 minut




Stran: [1]