neboglasnica -> RE: Julijke II. - 2008 (10.3.2008 13:22:07)
|
tims, porkaš, drugič pa kar reci sestri.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Tudi jaz sem bila pred letom in pol z malčico sprejeta na pediatrično, cela drama. Zdravnica Mačkova me je nadrla, kje hodim, da bi otrok čez dve uri umrl. jaz pa v jok, saj sem CEL teden hodila od zdravnika do zdravnika. Bilo je pa k v filmu: jaz s hčero v naročju, ena sestra je držala masko gor, druga komentirala, da bodo posledice na možganih... V 2. nadstropju so nas zaprli v eno sobo, 7 injekcij, zagrnili z zaveso... Iz ZD so me pa poslali tja s taksijem. V sprejemni sem izpolnjevala list, ko ena sestra izmeri kisik v krvi in reče: gospa, boste potem, za minute gre. No, po 9 dneh na 100% kisiku so naju spustili domov, na kontrole pa morava še vedno hoditi in vedno znova me preseneča odnos sester. Včasih tudi jaz požrem, sempa zadnjič nazaj zasikala, da je ona tam zaradi mene in ne jaz zaradi nje. In naj se ne dere na hčero, ki se zna pri treh letih popolnoma sama urediti. In čudo: opravičila se mi je. Naj se vam zgodi še kaj lepega v tem deževnem, turobnem dnevu!
|
|
|
|