Slano pecivo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupajSporočilo


melanija -> Slano pecivo (8.2.2008 19:20:19)

Nekaj sem že dobila po prejšnjih temah, sam vseeno sprašujem če ima katera še kakšen recept razen rogljičkov in slanega peciva iz listnatega testa. 

Moram namreč nekaj speči za v nedeljo, slanega in ne vem kaj bi še poleg tega.
Gina -> RE: Slano pecivo (8.2.2008 19:32:41)

Ne razumem, a ti bi rada še kak recept za slano pecivo al bi rada za sladke reči iz listnatega testa ali bi nekaj drugega slanega spekla iz listnatega?
melanija -> RE: Slano pecivo (8.2.2008 22:34:06)

Še kakšen recept za kaj slanega bi, mislim da nisem tako slabo napisala da ni razvidno že iz naslova da iščem slano pecivo.
Hope2 -> RE: Slano pecivo (9.2.2008 5:42:38)

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9545 zelo dobri grisini

ali pa listnato testo razvaljaj, narežina trakce (ali kako drugo obliko) namaži z jajcem, posuj z makom,sezamo, sirom, lanenin semenom..... ali namaži z paradižnikovo mezgo (pelati), posuj z origanom in sirom ter speči. Pri zadnjih lahko zarežeš daljše trakove in jih potem namazane zaviješ v dve roladi (da zgleda kot oči). V glavnem s tem se lahko igraš, samo domišljija naj dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
nuala -> RE: Slano pecivo (9.2.2008 11:01:39)

Slane muffine? S slanino ali koščki paradižnika ali sirom, nešteto možnosti.
Ali pa foccacio ( ne vem, če sem napisala prav ); naredoš testo za pico. Namesto obloge za pico pa samo narediš luknjice, poliješ malo olivnega olja in dodaš npr. po eno od naslednjih stvari: grobo sol, rožmarin, koščke sušenega paradižnika, na trakove zrezano papriko, na koščke zrezane olive, sezam...
Spečeš kot pico, meni je to res super. Zraven pa vino ( jaz ponudim rdeče ), olive in feto.
Stran: [1]