kdo je RR team? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


solatja -> kdo je RR team? (9.2.2008 0:25:08)

že nekaj časa me zanima, kdo oz. koga predstavlja besedna zveza "RR team", predvsem zato, ker na skoraj vseh forumih piše, da ga moderirajo "RR team" in še en kup imen, s končnico RR, vendar pa uporabniki poznamo in zaznamo praviloma samo te z imenom. vedno sem si namreč predstavljala, da so pa RR osebe del "RR Teama", ker ga konec koncev sooblikujejo, ampak zgleda, da ni tako.

hvala.

p.s. pa upam, da tega ne boste razumeli kot provokacijo po vsem tem dogajanju, ker to dejansko ni. samo vprašanje je.






Jerneja_ -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 8:53:55)

Vsi, ki skrbimo za portal RR (uredniki rubrik, moderatorji, programerji, oblikovalci...)




rija -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 8:54:49)

imajo VSI ti kakšna imena mogoče?




Jerneja_ -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 9:03:52)

Seveda, da jih imajo. Imate večino napisano na naših uvodnih straneh.




Anonimen -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 9:22:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Seveda, da jih imajo. Imate večino napisano na naših uvodnih straneh.


Kej? Jaz nič ne najdem, pa sem vse prebrskala, vsaj po moje. Edino tri gospe, ki se ukvarjajo z oglaševanjem , sem našla.

To bi bilo pa res fajn. Saj če se mi predstavimo vam, bi se pa tudi vi res lahko nam.




solatja -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 12:44:03)

vprašala sem tudi zato, ker če so moderatorji (ime RR) del RR teama, zakaj so potem pomensko izpostavljeni samo nekateri? zanimalo me je, kdo so tisti moderatorji, ki lahko moderirajo na vseh forumih.








Primoza -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 13:36:42)

Na vseh forumih ne more moderirati nihče od moderatorjev.

Kdo pa lahko moderira na vseh forumih pa je pravzaprav čisto vseeno, ker je itak vedno nekdo znan za pritični forum, se pravi dotični moderator in se v principu obvešča njega, če je kaj narobe brisano. Če moderator po vašem neustrezno ukrepa je pa najbolje, da ga zatožite Jerneji na jerneja@ringaraja.net ali pa na pomoč@ringaraj.net. To da posamezna ukrepanje urejate direktno po tej poti je celo bolje kot na o portalu, kjer nastanejo običajno iz tega kilometrske klobase pripomb.






solatja -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 13:51:57)

ne gre za nič konkretnega. k sreči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
vprašala sem zato, ker je res Jerneja RR tista, ki navadno poseže na vseh forumih in se mi je zdelo, da je ona tisti RR team, kot "višja inštanca" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] za druge pa ne vem, zato sem pa vprašala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Primoza -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 16:30:20)

Saj gre se le za to, da obstaja nek redosled ukrepanja. Vsekakor bi bilo malce nerodno, če bi se vse težave zgrinjale direktno k RR teamu. Zato obstojijo moderatorji. Potem obstojijo nadaljnje inštance, ki nastopijo takrat, ko nekaj presega moderatorjeve pristojnosti oz. zmožnosti.

Po drugi strani pa naloga RR teama še zdaleč ni povezana le s urejanjem foruma amak predvsem bogatijo RR z novimi vsebinami in koordinirajo druge zadeve v ozadju. Ker brez novih in osveževanja starih vsebin "v ozadju" bi bil tudi s forumom RR le eden izmed neštetih internetih portalov.




solatja -> RE: kdo je RR team? (9.2.2008 20:57:57)

sicer še vedno ne vem odgovora na osnovno vprašanje, ampak hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

je dovolj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]