50 let-moški-darilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


glen -> 50 let-moški-darilo (19.2.2008 21:22:22)

Pozdravljeni.
On moža stric praznuje 50 roj.dan in nevemo kaj naj mu kupimo?Je pa ravnatelj.
Neki razmišjamo da bi dali skupaj denar mi,svakinja in tašča?..
Ideje????




blak -> RE: 50 let-moški-darilo (19.2.2008 21:45:37)

kolo, sliko, stojalo za pršut s ta pravim domačim pršutom not, digitalni fotoaparat, sod  za vino, ribiška palica...drugega  se trenutno ne spomnim.
To smo mi kupovali našim petdesetletnikom.




simona9 -> RE: 50 let-moški-darilo (19.2.2008 23:27:44)

vikend paket...

Mi smo naročli trebušno plesako, full je bla dobra, vsi so bili zelo navdušeni, pa nekaj denarja zraven (to je bilo darilo od več ljudi skupaj)
Pred nastopom treb. plesalke pa so se naši moški oblekli v treb. plesalke in 50-letniku malo zaplesali.


Lp




*pepelka* -> RE: 50 let-moški-darilo (20.2.2008 7:46:22)

Polet z balonom, ali pa skok s padalom v tandemu, morda kakšen paket v toplicah in pa kopalni plašč, 




murkica -> RE: 50 let-moški-darilo (20.2.2008 9:07:41)

Ja to je v bistvu čisto odvisno od osebe. Skok s padalo odsvetujem, če ima gospod mogoče slabo srce, da se nebi le to tudi ustavilo, ali pa če mu takšne adrenalinske zadeve sploh niso všeč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Drugače pa kakšen vikend paket v toplicah(za dve osebi) s kakšnim dodatkom kot je šampanjec v kopeli, masažo in kaj podobnega. (To je dobil moj oče od sodelavcev in je bil ful zadovoljen).

Seveda pa so potem klasika darila: slike, kolesa, palica z zvončkom in pritrjeno flaško(če na sprehodu postane žejen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) , majice(srečen ker sem 50) in podobno.

Mi smo mojemu očetu kupili motor, oldtimerja, skoraj takšnega kot ga je vozil v mladosti. ( bil je ful srečen in zdej se z mamo veselo vozita naokoli).

No prijatelji so mu pa flaširali vino(civček- 50 steklenic, za vsako leto ena) na etiketi pa je bila njegova fotografija in je pisalo abrahamovo vino. Vino in pa košarica v kateriji so bile klobase, zelenjava in pa ne vem še točno katere stvari) pa so bile naložene v samokolinico in vse skupaj je bilo lično okrašeno. Zelo lepo je vse skupaj izpadlo. Potem pa mogoče še šopek iz 50 lizik ali feferonov.

No če se še kaj spomnim pa seveda napišem.




mika -> RE: 50 let-moški-darilo (20.2.2008 9:10:12)

asociacija na abrahamovce- masažni fotelj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




glen -> RE: 50 let-moški-darilo (20.2.2008 10:31:27)

Punce hvala.Polno dobrih idej.
Kar se adrenalina tiče odpade ker ima probleme s srcem in je diabetik,ostale pa so res fajn.
No najbolj zanj se mi zdijo ura,fotoaparat,stojalo za pršut + pršut,.....
Hvala




mojsoncek -> RE: 50 let-moški-darilo (21.2.2008 11:20:40)

Midva z bratom sva oceta za 50 let odpeljala na tetovazo. Mami smo pa dali narediti zlato gred, ker je bila v mladih letih gimnasticarka.

Malo se pozanimajte, kaj mu je bilo v mlajsih letih vsec, kaksni so (bili) njegovi hobiji. Lahko pa vzamete eno sliko in njegovih otroskih let, greste h kaksnemu slikarju, ki vam narise njegov portret (abstraktni, impresionisticni,...).

Skratka jaz predlagam nekaj osebnega.




Kaliope -> RE: 50 let-moški-darilo (22.2.2008 10:29:36)

me smo atiju plačale vodnika za vzpon na Mont Blanc - vsi sorodniki pa potem denar ali pa kar direkt opremo, ki jo je rabil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ni mogel ne on ne ostali verjet, da smo se to spomnile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] seveda, je pa navdušen planinec, da ne bo pomote ...

drugač pa so ideje lahko še masažna kad za noge, ali pa masažna blazina za v bano, sod z vinom, mojemu stricu so prijatli na vrtu postavili kamin, izlet npr. po Bavarskih gradovih, gradovih reke Loare, toskana, boromejski otoki, švica itd (to so taki par dnevni izleti, ponavadi vključujejo vikend, tak da ni problema si vzet kak dan časa, verjetno), električni ali plinski žar, vrtna gugalnica ...




spet -> RE: 50 let-moški-darilo (28.2.2008 15:23:19)

bil sem zraven, ko je skočil tudi 80letnik, ki so mu prav tako kupili darilo za rojstni dan... leta niso ovira...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
http://cmrlji.dyndns.org/site/?plugin=tandem_1




Stran: [1]