Prosim za pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


razigrana -> Prosim za pomoč (22.2.2008 12:33:00)

Punce, če mogoče katera ve odgovor na moje vprašanje, bi vam bila zelo hvaležna. Decembra 2006 sem prvič postala mamica. Z otrokom sva imela prijavljeno skupno gospodinjstvo, ker sem bila samohranilka. V času, ko sem postala mamica sem bila zredni vpisana na fakulteto. Letnika nisem izdelala in tako letos ostala brez statusa. Do januarja, sem prejemala DSP, zdaj pa čakam na odločbo ali mi pripada še naprej ali me bodo dali na Zavod za zaposlovanje. Sedaj pa bi rada z otrokovim očetom, ponovno poskušala živeti skupaj. Prijavljena bi bila sicer še vsak na svojrm naslovu zsto me zanima kako je v tem primeru z DSP in otroškim dodatkom? Je potrebno oddati novo vlogo in vpisata prihodke obeh? 




deja27 -> RE: Prosim za pomoč (22.2.2008 14:37:59)

bolš,da se prijavta na isti naslov in daš od obeh dohodk,ker nikol ne veš kdaj te hopnejo,sej veš,da je to kao kaznivo.sploh pa kakšni sosedje se takoj najdejo,če slučajn več plačujejo sroškov k pa ti. 




Anonimen -> RE: Prosim za pomoč (22.2.2008 19:29:02)

IZVIRNO SPOROČILO: razigrana
Do januarja, sem prejemala DSP, zdaj pa čakam na odločbo ali mi pripada še naprej ali me bodo dali na Zavod za zaposlovanje. Kdo naj bi te "dal" na RZZ?Sedaj pa bi rada z otrokovim očetom, ponovno poskušala živeti skupaj. Prijavljena bi bila sicer še vsak na svojrm naslovu zsto me zanima kako je v tem primeru z DSP in otroškim dodatkom? Je potrebno oddati novo vlogo in vpisata prihodke obeh? Ja.




Stran: [1]