biga -> alergija ali 6. bolezen (25.2.2008 11:20:16)
|
Moj 9-mesečni sin je imel tri dni (pa ne skoz, s presledki, bolj zvečer) vročino, najprej skoraj 40 stopinj, nato sem jo zniževala z Daleron sirupom. Pa kašljal je tudi, danes že manj. Preboleva namreč virusno pljučnico in bronhitis, zaradi katerega sva bila v bolnišnici. Ima tudi alergijo na kravje mleko. Že par dni ima tudi izpuščaje po čelu, zunanji strani ličk, vratu, trebuščku, zelo malo na prsnem košu, hrbtu, nič na rokicah in nogicah. Pikice so blede, temne, skorajda neopazne, bolj kot male lise oziroma zbledele. Zdaj pa ne vem, kaj bi to lahko bilo. Ker ni imel še nikoli pikic zaradi alergije, ne vem, kakšni so kožni znaki ob alergiji na KM. A so živo rdeče, srbeče pike? Ker moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se nič ne praska. Ponoči je sicer jokal in ni spal, a mislim, da ne zaradi tega. A bi bila lahko šesta bolezen? Samo pikice je že imel takrat ko vročino, čeprav naj bi se pojavile po vročini. Zanima me torej, kako zgledajo izpuščaji ob alergiji na KM.
|
|
|
|