Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-4 (25.3.2008 17:19:11)
|
hvala vsem za odgovore....ma ne, sej ne poje takole za večerjo vse naenkrat...sva recimo zunaj, dve uri, šibava gori doli, ko prideva tam okoli petih notri mu dam potem jogurt, pa kakšen kos kruha. Potem tam okoli pol sedmih pojeva čokolino, pa se potem do osmih še igra in vmes mogoče še kakšen musli gricka ( to so taki otroški, so recimo lunce, pa zvezdice,medvedki....itd )..... Ponoči je pa bilo tudi tako, da je dobil zvečer flašo mleka, pa potem do jutra nič. Ob petih pa spet flašo. In to je bilo to. Sedaj je pa čisto zmešan. Bi kar jedel in jedel. In seveda mi ni bilo normalno da je takooo lačen. Se mi pa zdi, da je nekam fulll zrasel. Je rekel kolega, ki ga en teden ni videl, da se mu zdi, da je zrastel za 10 cm....ne vem več... V glavnem, povzetek vsega bo: UKINJAM FLAŠKE, takšne in drugačne, PONOČI NE JEMO VEČ. Danes sem že napumpala turbomaksimuz, da bo mož lahko vsaj v miru spal, jest se grem pa VOJNO. In dragi moj Tristan, še sanja se mu ne, da sem jest veliko bolj trmasta kot on.....
|
|
|
|