mis -> RE: Oktobrčki 2006-4 (2.4.2008 17:37:37)
|
Tudi pri nas bolj ko ne obsedeno stanje. Pa ne zaradi nas. Mi smo (trkam) zdravi. Že tri dni nadomeščam učiteljice ki so na bolniški in še svoj šiht zraven. Jutri in v petek naj bi samo svoje delala, ker je bila že danes ena učiteljica nazaj. Pa me pred pol ure pokliče, da tud s postelje ne more vstat, da jo tako hrbet boli da jo domači obračajo in oblačijo. Reva boga, stara cca 50 let. Mah, in me kliče in zrecitira za jutri in v petek kaj delat dopoldan. Danes so pa moji starši odšli domov, kler imata neke opravke in sem rekla itak bom zdej dva dni normalno delala. No, pa sem se zdaj zmenila, da če bo treba da bom samo dopoldan, moj šiht bodo pa druge nadomeščale. Saj ne bi bil problem, če se tašči v službi ne bi sesuvale bilance. Zdaj rihta, če ji bo uspelo potem varstvo ne bo problem. Mah... Sam se mi pa reva boga tako smili. Ta učiteljica. Je pa res da je še vsa poklapana prišla danes po bolezni v službo in jo je to vrglo. vava, držim pesti da bo vse ok. Če imaš že nuhalno, pol si pa že kar daleč. Se mi zdi da si nam ravnokar povedala. vreme tudi pri nas ubitačno. Je scalo ko iz škafa. Pa smo imeli v kuhinji strešno okno odprto, ga je mož pozabil zapret in jasno še po tleh vodo. K sreči so ploščice po tleh. spat hodim jaz kar pozno, pred enajsto skoraj ne. Je pa res da zjutraj lahko spim dokler mi mala dovoli, ker začnem šele 11:30. No razen ta teden. Pa sva šla z možem včeraj ob 2h ponoči spat, ker so bili moji doma in sva šla skupaj v studio, da sem vidla kaj počnejo.
|
|
|
|