Boleče prsi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


Taj -> Boleče prsi (29.1.2005 18:35:26)

:bravo:, hoj,

Zanima me, če katera ve, kako se spopasti z bolečimi doječimi prsmi. Od rojstva mojega sončka:duda: pred 7 tedni dojim, približno na vsake 3 ure (razen ponoči), pa me že kak teden ena dojka kar precej boli, danes pa me je začela tudi druga. To se mi je dogajalo tudi že prej, a je ponavadi nehalo po kakem dnevu ali dveh, sedaj pa traja že kar nekaj časa in ni ravno preveč prijetno:(.Je mogoče s čim omiliti ali pregnati te bolečine?

Pozdravček vsem mamicam in malčkom palčkom:metulj:!




Vittel -> Boleče prsi (29.1.2005 20:29:01)

Ojla!
Brala sem, da pomagajo obkladki iz listov zelja, ki jih predhodno ohladiš v hladilniku. Po dojenju pa si jih daš za nekaj minut kar v modrček. Jaz tega nisem prakticirala, ker nisem imela teh težav. Mogoče ti bo znala še katera druga bolje svetovati. Želim ti uspešno dojenje.:)




*maja -> Boleče prsi (29.1.2005 20:38:59)

Mlačen tuš in masaža delata čudeže. Preverjeno :bravo:.




mata -> Boleče prsi (29.1.2005 21:43:35)

Če ne bo nič pomagalo, stopi do zdravnika in prosi, da ti napiše recept za spray sintocinon, ki se uporablja za lažje iztekanje mleka! Lahko, da te boli zato, ker ti malo mleka zastaja v dojki. Meni je pomagal, ko se mi je to zgodilo prvič že v porodnišniciin potem se mi je v petih mesecih še parkrat ponovilo. Se mi zdi, da bi brez spraya lahko postalo zelo hudo. Spray pa res pomaga, da čisto izprazniš dojko.




Stran: [1]