dskubin -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (2.3.2008 16:10:10)
|
Jaz sem pa prav ponosna nase danes. Zgodaj zjutraj skuhala juho, olupla in zrezala krompir in peteršiljčka, cunje sem oprala in dala sušit, okol hiše smo malo počistli, odtekla sem svojih 40 minut že, pojedla (je moj danes ribe prpravu), otroke in mojga spravla spat, medtem sem pometla in pobrisala po tleh in spekla biskvit za torto in kremo nardila - čaka samo še za skup dat. Zdej pa malo noge v luft, k je vse mokro. Pa iščem prostovoljca za peglat [sm=jezicek.gif] knjigice Medo Jaka Nimam pojma, kaj je v njih, ma Dražu so še zdej zanimive! [sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Tricikli-jaz nisem nek navdušenec.Kako ga pa nameratvate uporabljat ve?Oziroma tiste s prakso-kdaj se vam je najbolj obnesel? Nisem niti jaz navdušenec, ampak otroci so pa radi gor - je le ena sprememba od vozička. Npr. če greš v trgovino po kako manjšo stvar, al pa na pošto,... pa da veš, da takrat ni glih spalna ura, greš komot za celo uro ali pa tudi več. Pol sm navadno prišla domov in vzela voziček in sva šla ven še malo, da je zaspal. Aja, pa dokler je bil Draž še sam sem tudi namontirala tricikel zadaj na voziček, peljala vse do ravnega, tam se je fural, pol pa spet prigurala vse 3 v klanc (voziček, Draža in tricikel) [sm=smiley36.gif]. Zdej pa - aja, nisi me vidla zadnjič: Diti v ruzaku, Draž peške, jaz pa ruzak na hrbtu, za eno roko Draža, v tadrugi pa še poganjalca (Big Bobby car). Vse se da, če se hoče, pa da otroku malo veselja nardiš. Ne vem pa, kako bomo z dvemi poganjalci bi/tri-cikli. No ja, ni hudič, da bomo neki zmislili.[sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Al so kolesa plasticna pa lahko s palco manevriras ali pa obratno.. Za do igrišča so tudi plastik fantastik super, samo da ga lahko ti kontoliraš v nulo [sm=smiley36.gif]. No ja, ne vem, po kakih rovtah se cv105 vozi [sm=jezicek.gif]. Čeprav, če je cesta ful luknjasta, pa verjetno prav daleč itak ne boste šli. Drugo leto bomo pa itak delale doktorat iz koles in run bike-ov, po moje bojo ta vseeno malo več časa v uporabi. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 mali spi in s5 iščem bicikl ... sem iskala nazaj, pa nisem našla ... a tega smo že pokomentirale? http://www.soncek.si/si/rolly-toys-09-158-4-trikolo-sving-vario-s-palico-i4908.shtml Se ne spomnim, če smo ga obdelale, izgleda pa luškan.A mpak za to ceno bi moral sam naprej, pa mogu bi se dat sprogramirat, kje naj zavije, ne pa da ga boš mogla še rint [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami J ga nosi parkrat na teden, samo da je lepo vreme, gresta v hribe. Madonca, pravi mali hribolazec. Mi pa nosimo našo v ruzaku k morju [sm=smiley36.gif] No, sej domov v hrib mormo tudi pol prlezt.
|
|
|
|