Solzenje oči (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


majcci -> Solzenje oči (29.2.2008 12:15:17)

Mene pa zanima, če ima katera podoben problem oz. kako to rešiti. Namreč veliko delam za računalnikom (8ur v službi, včasih pa še popoldan kaj) in so se mi ta teden začele oči fejst solziti, tako da sem prav utrujen zaradi tega. A bi mogoče pomagale kakšne kapljice? Drugače nosim leče, ampak milsim da ni zaradi tega.




biga -> RE: Solzenje oči (29.2.2008 12:46:45)

Jaz imam tudi leče in mi je okulist svetoval, naj jih vsaj doma vzamem ven in nataknem očala, če sem že v službi skoz za računalnikom. Ker menda zato oči pečejo in se solzijo. So pa na trgu neke kapljice, če niso ravno Visine, nisem pa sigurna. Poskušaj pa vseeno spočiti oči od računalnika, vsaj doma.




mojsoncek -> RE: Solzenje oči (29.2.2008 13:53:35)

Poznam ta problem, ampak sem za racunalnikom dosti vec 8 ur...
Probaj s kapljicami - Visine za utrujene oci (mene oci sicer se vedno malo pecejo ali pa se solzijo, ampak veliko manj), poskrbi za dobro osvetljenost delovnega prostora.

Ce se ti to dogaja sele zadnje case pa pojdi se na pregled k okulistu. Lahko, da potrebujes tudi ocala.

Si mogoce menjala kremo za obraz ali oci... kaj pa make-up (si menjala ali je staremu pretekel rok)... tudi zaradi tega lahko pecejo oci.




eya -> RE: Solzenje oči (29.2.2008 17:30:00)

Lahko pa kupiš tudi kapljice za oči, ki so prav za tiste, ki imajo leče-kao neke umetne solze, ki navlažijo izsušeno oko.




Stran: [1]