amy26 -> RE: Novembrke 2005 - 3. del (30.8.2008 7:32:26)
|
In? Kako je bilo? Pa ne bit žalostna , da A ne bo več pri gospe, boš videla, da mu bo v vrtcu še bolj všeč...družba dela čudeže mal mi je bilo kar hudo, Aleks je bil pri njej skor dve leti in sem bila res zadovoljna, je bil sit, previt in nič razvajen ker je z njimi delala tako kot treba. Če ne bi bila zadovoljna kaj v vrtcu sploh pri Eli zaradi alergij lahko kadarkoli jo nazaj pripeljem. No jaz vem da bom z vrtcem sigurno še boj zadovoljna, sploh ker bodo tudi zunaj, bodo pravljice poslušali, peli, na sprehode hodili, sploh mi je všeč ker bodo postopoma sami začeli jesti,.... edino več bolezni bo to mi je jasno, ampak kaj čmo, tudi to je treba dati skos. V ponedeljek jo bom jaz v vrtcu tudi pustila cca 2,5 ure, drugi dan bomo podaljšali do kosila, če bo v redu jo bom pol pustila do konca oz. do treh, bomo videli. Aleksa pa mislim že prvi dan pustiti do kosila, seveda če bo vse v redu. Pol pa drugi dan kar do konca, ker mislim da ne bo težav je hitro prilagodljiv. vsaj upam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|