RE: NOVEMBRČICE 2008 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanjuSporočilo


nicolina -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 17:02:56)

Pozdravljene,
še ena lanska novembrka je prišla pokukat k vam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Res čas beži, zdaj imam pa že 3 mesečnega sinčka. Želim vam lepo in brezskrbno nosečnost in da boste tako lepo čvekale kot me. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
oktoberka -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 18:26:16)

Evo, zdej sem se naročila na pregled tko da mam 27.3. pregled. Sicer še ne vem kam bom takrat z Zarjo, ker mam ob 7.20 uro. Bo mogu moj z mano it. No, sej ni panike, važn da bo vse ok! Šla sem še v lekarno, pa sem si kupla folno in vitaminčke.
Za enkrat mi še ni slabo... tok, tok, tok. Upam da tko tud ostane. Ker drgač ne vem kako bom. K zdej me Zarja še ful rabi in bi blio ful neprijetno če bi jo mogla puščat samo in viset na wcju. Pri Zarji sem namreč na začetku kar bruhala.

Joj, zadnjič sva z mojim računala da bom šla direkt iz porodniškre na dopust in pol spet na porodniško. Tko da me kar dolg ne bojo vidl v službi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

No, zdej pa grem, bo počasi treba pikico nahranit pa kopat, pol pa spat.


Lp
Skye -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 18:29:45)

Kako čas beži... a ste res že novemberke na vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

No iz srca vam čestitam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in vam želim čudovitih 9 mesecev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Lp od majčice 2008[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
pika74 -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 18:55:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

O novemberke ste že na vrsti, ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in lepo nosečnost vam želim.

Bety upa, saj veš - upanje umre zadnje. Držim pestke zate in našo Piko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image]bravo Bety - še tukaj čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Anitka je imela dober nos... vprašanje pa je, če bo tudi pri meni zadela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Anitka, če bom 17.3. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], potem pridem v Mb in ti častim pizzo!!! Obljubim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
pika74 -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 19:11:38)

p.s.
in to pri Marogici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
max81 -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 20:06:54)

ojla en lep pozdrav od novembrke 2006[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], vidim, da vas je že kr nekaj zagledalo magični plusek in prov je tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], veselim se z vami in vam želim, da s čim manj težavami prispete do konca, ter da v objem stisnete svoje težko pričakovane zakladke......srečnoooooooo
Anitka -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 20:28:25)


IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

O novemberke ste že na vrsti, ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in lepo nosečnost vam želim.

Bety upa, saj veš - upanje umre zadnje. Držim pestke zate in našo Piko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/miska.gif[/image]bravo Bety - še tukaj čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Anitka je imela dober nos... vprašanje pa je, če bo tudi pri meni zadela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Anitka, če bom 17.3. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], potem pridem v Mb in ti častim pizzo!!! Obljubim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Olala, Pika mi bo pa pizzo častila[sm=smiley1.gif]
[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Že komaj čakam
oktoberka -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 20:31:54)

Ja kje ste zdej novembrčice 2008? Kar nekam ste se poskrile!
pika74 -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 21:14:24)

Anitka - zmenjen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
lyra* -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 21:41:55)

oktoberka  sem ti hotela odgovorit na tisto temo ko si mela kdaj po porodu s5 otroka ali kako že. moja sestra je imela enako kot ti in ji je bilo na začetku ful težko!mala je rabila dosti pozornosti,bila je malo ljubosumna ker ona ni bila več prva...tak da ene par mesecov dokler dojenček rabi mamo 24ur na dan je bilo kar krizno,ja. tako da smo ji vsi pomagali po najboljših močeh.
aja pa zdj ko si novemberka bi si lahko nick spremenila v novemberko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
jooly -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (3.3.2008 21:54:34)

Ojla, novemberke!! Tud jaz imam november že "za sabo", in čas gre res tko hitr naprej. Naši sončki so zdaj stari že okrog 4 mesece, ampak obdobje nosečnosti je res nepozabno. Uživajte v sleherni sekundici, ko v vas raste novo bitjece. Bodite brezskrbne, nasmejane, pozitivno naravnane in vaši novemberčki vam bodo iz vsega srca hvaležni za tak "udoben in prijeten all-inclusive hotel" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pa še to. Ker smo pri nas končali z višanjem natalitete (no ja, nikoli ne reci nikoli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), bom prvi, ki mi piše na ZS podarila majčko, ki je delana po naročilu, je velikosti M, sicer raztegljiva - bombažna, ampak kljub temu primernejša za bolj drobno postavo (moja izkaznica 170 cm, 55 kg - seveda pred nosečnostjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ). Najdete jo v mojem albumu.

Srečno vsem!


Bety upa -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 7:55:28)

Dobro jutro![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Pri nas nič od napovedanega snega, dežja, slabega vremena....Samo eni oblaki se valijo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

Jaz sem izračunala, veste, da bom mogla kar nekaj časa biti na dopustu. Imam še 10 dni lanskega dopusta, potem moram izkoristiti 32 dni letošnjega dopusta do 15 oktobra najkasneje....hmmmm...kar nekaj kombinacij moram narediti.

Ne pozabite ženske, če ste več kot 3 mesece neprekinjeno na bolniški, vam 1x na leto pripada še ena plača zaradi izpada dohodka. In jaz to računam dobiti v tistih treh mesecih, ki se jih računa za porodniško, da bom imela porodniško malo večjo. Upam, da mi bo uspelo.

Moji možgani delajo 100 na uro...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

no...

Pa še nekaj sem zjutraj razmislila.....Ne grem na amniocentezo. Naredila bom sano nuhalno in upala na najboljše. S Bogom se ne gre tako pogajati, daj mi prosim te in če mi ne bo všeč, ubijem, potem te pa še enkrat prosim, da mi daš......
Nisem kaj preveč verna (po merilih te naše družbe, da hodim v cerkev, molim vedno isto litanijo....) samo nekje, globoko v duši pa kar verujem, da obstaja On, Bog. In, ne morem jaz proti njegovi zapovedi NE ubij. Ne zamerite, če pišem o tem....Veliko bolj mirna sem, če tako razmišljam in prav morila me je misel, da bi bila postavljena pred to odličitvijo. Hmmm...
Nisem tako močna.....Nažalost....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Pa tudi delam v sociali......in, verjetno je tudi to pustilo svoj pečat na mojem videnju....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Moram vam priznati, da se zelo dobro (psihično) počutim, tokrat. V prejšnji nosečnosti pa ni bilo vse OK z mano, ker sem delala BC teste zelo pogosto in se poskušala umiriti, da je vse v redu. Zdaj pa......slabše, kot se mi je že zgodilo, se pa res ne more zgoditi. In to že vse poznam. Boljše je uživati v trenutkih, ki so.....Pravijo, da obstaja samo današnji dan....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Na seznam lahko napišete moje podatke:

PDP 13.11.2008
starost: 42 let
4. otrok
Kraj: Postojna


In.....Prav veselim se, da bomo čvekale celih 8 mesecev......

Lp
Bety upa -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 7:58:34)

Pika74....bodi z nami na tej temi....Bodi z mano, prosim te, ker nam bo lažje, obema.....

Res bi rada, da ti uspe z zamrznjenčki!.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]

A boš tudi mene pelala na pizzo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mi je kar zadišala, ko si jo omenila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ANIME -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 8:55:07)


[image]http://img18.glitterfy.com/63/glitterfy034450T682D34.gif[/image]


PDP        Ime               (št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )  starost,   kraj,      pregledi  
===============================================
 
01.11.    Anime            (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        28 let,      LJ,        UZ 06.03
 
02.11.    varci              (3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let,     kraj        pregled
 
02.11     Iyra*             (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      MB         UZ 07.03

04.11    Oktoberka     (2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        8081 let      LJ           UZ 27.03

04.11    murva            (5[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , 2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )       105106 let      kraj        pregled

13.11    Bety upa        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        42 let       PO         pregled

??          Pebi               (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         pregled

??          Ssheila
          (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         
pregled
 
??          Anonimna      (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         UZ 03.04.
 
??          NINAHR        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )         ?? let       kraj        pregled
 


PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!________________________________________
Uporabne strani: 
________________________________________
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] za vse nosečke! Naj bo mirna in srečna nosečnost![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]   

ANIME -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 8:58:56)
[image]http://img18.glitterfy.com/63/glitterfy034450T682D34.gif[/image]


PDP        Ime               (št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )  starost,   kraj,      pregledi  
===============================================
 
01.11.    Anime            (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        28 let,      LJ,        UZ 06.03
 
02.11.    varci              (3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let,     kraj        pregled
 
02.11     Iyra*             (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      MB         UZ 07.03

04.11    Oktoberka     (2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        23 let      LJ           UZ 27.03

04.11    murva            (5[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , 2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )       35 let      kraj        pregled

13.11    Bety upa        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        42 let       PO         pregled

??          Pebi               (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         pregled

??          Ssheila
          (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         
pregled
 
??          Anonimna      (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         UZ 03.04.
 
??          NINAHR        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )         ?? let       kraj        pregled
 


PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!________________________________________
Uporabne strani: 
________________________________________
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] za vse nosečke! Naj bo mirna in srečna nosečnost![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]    
murva -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:00:38)

Jutro vsem skupaj!

No, pa smo dočakali dež...bomo tudi sneg? Ma mi glih ne paše misel na mraz in sneg. Bety upa, se kar najdem v tvojem razmišljanju o amniocentezi, sam ne morem pa rečt kaj bi nardila v točno danem trenutku (če bi bla postavljena pred dejstvo glejte, obstaja velika verjetnost da...). Včasih si človek misli eno, pol pa odreagira tudi čisto drugače kot bi sam od sebe pričakoval.
Jap, držim pesti, da so naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] živi in zdravi, pa da si fajn rihtajo podnajemniško stanovanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Hm, pizza, hm, to bi blo pa dobro jest [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...
ANIME -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:04:37)

Dobro jutro!

no včeraj je bil pa zame en težek dan. Popoldne me je že v službi začela boleti glava in zvečer ko sem prišla iz tečaja, sem bila tako izmozgana, da sem šla samo še spat.

Izgleda, da ponoči nekaj ni bilo všeč moji prebavi, daj me je tako tiščalo, da sem se zbudila premočena. In potem mi je bilo malo vroče, malo me je zeblo ... pa saj verjetno poznate ta občutek.

Tale vreme danes mi tudi ni ravno všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Zjutraj za v službo me je napihal veter (seveda z dežjem), da sem bila do kolen mokra.

Kako ste ostale? Ima že katera slabosti oz. slabo počutje?
Polynesia -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:06:39)

Punceeee...novembrčice...a se vam lahko pridružim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Danes zgodaj zjutraj sem zagledala plusek in od sreče kar zajokala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

PDP - 11.11.2008
Ime - Polynesia
2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], 0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
starost - 28
Kraj - Lj.
Pregledi - bom ta teden klicala
ANIME -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:13:14)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] bravo Polynesia [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kako me take novice spravijo v dobro voljo!!!!

dobrodošla in želim ti mirno nosečnost!!!!
aNcHuLiNkA -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:19:44)

Ojla, tudi jaz sem učiraj ugledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], danes zjutraj ševeda naredila še en test, ki je zadevo le potrdil!!! Ne vem ali bom spadala pod novembrke ali oktobrke, ker je bila zadnja menstruacija 2. januarja, vmes pa se nama je zgodilo sanjsko poročno potovanje in zgleda da sva res tam naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]....tako da se moram zdaj kar hitro prijavit na pregled! Počutim pa se odlično drugače....
Polynesia -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:28:22)

aNcHuLiNkA čestitke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Klaudia -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:47:55)

IZVIRNO SPOROČILO: aNcHuLiNkA
Ne vem ali bom spadala pod novembrke ali oktobrke, ker je bila zadnja menstruacija 2. januarja, vmes pa se nama je zgodilo sanjsko poročno potovanje in zgleda da sva res tam naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ....tako da se moram zdaj kar hitro prijavit na pregled! Počutim pa se odlično drugače....


Jst sem imela lansko leto ZM 3.1.2007 pa sem imela rok 10.10.2007, tako da zagotovo spadaš pod oktobrke. Pa čestitke!
varci -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 9:54:01)

Čestitke vsem novim nosečkam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Aja podatki za seznamček:
starost 28 let
Kraj: Ljubljana
Pregled: se še nisem naročila in se bom verjetno šele konec naslednjega tedna, ker potem samo razmišljam kdaj bo tisti datum pa še pretekle izkušnje so slab tko da...

Kako se pa kaj počutite, a vam je že kaj slabo?


varci -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 10:00:34)


[image]http://img18.glitterfy.com/63/glitterfy034450T682D34.gif[/image]


PDP        Ime               (št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , št.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )  starost,   kraj,      pregledi  
===============================================
 
01.11.    Anime            (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        28 let,      LJ,        UZ 06.03
 
02.11.    varci              (3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let,     kraj        pregled
 
02.11     Iyra*             (1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,0[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      MB         UZ 07.03

04.11    Oktoberka     (2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        23 let      LJ           UZ 27.03

04.11    murva            (5[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , 2[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )       35 let      kraj        pregled

13.11    Bety upa        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        42 let       PO         pregled

??          Pebi               (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         pregled

??          Ssheila
          (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         
pregled

??          Anonimna      (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )        ?? let      kraj         UZ 03.04.

??          NINAHR        (?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ,?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] )         ?? let       kraj        pregledPDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!________________________________________
Uporabne strani:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK


 
________________________________________
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] za vse nosečke! Naj bo mirna in srečna nosečnost![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]     

Polynesia -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (4.3.2008 10:01:21)

varci te popolnoma razumam, tudi moje pretekle izkušnje so slabe in zdej niti pomisliti ne smem, da bi šlo lahko kaj narobe. Tko da moram sedaj misliti pozitovno in glede na to da so me sedaj "poštimali" in da imam recimo da vzrok za slabo izkušnjo, potemtakem moram biti sedaj bolj mirna.

Drugače pa se počutim v redu, na vsake toliko kakšna slabost, ampak zdej ne vem, al je to še psiha al kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Me pa na vsake tolk časa mal špikne in imam občutek kot da moram dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ampak to sem imela isto v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Je pa res, das vsakič ko grem lulat pogledam hudičev papir če je vse ok, to je res živčna vojna, ampakkkkkkkkkkkk moramo biti POZITIVNE a ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>