Bethany -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (23.4.2008 11:11:57)
|
Hojla, nosečke! Pa se tudi jaz oglašam med novembrskimi nosečkami. Kak vas je fajn prebirat, ko vedno najdem temo, s katero se lahko poistovetim in iste probleme, s katerimi se tudi sama srečujem v prvih mesecih nosečnosti. Sem se pa kar dolgo prebijala skozi vse strani objave, [sm=smiley36.gif] toliko se je že nabralo, preden sem sploh našla to temo, hehe! Tudi jaz imam predviden datum poroda sredi novembra, plusek sem pa zagledala že na začetku marca, ampak mi je bilo do prvega pregleda vse tako nerealno, da nisem nikjer hotela omenjati najine sreče, pa tudi bala sem se, da bi šlo kaj narobe. Zdaj sem že v enajstem tednu, drugi teden me še čaka NS, komaj čakam, da spet vidim pikico, pa koliko je zrasla v teh štirih tednih od zadnjega pregleda [sm=jezicek.gif] Upam, da je vse ok. Povejte, punce. Se vam je že začelo kaj poznati na trebuhu? Meni so sicer vse hlače še prav, imam pa tak občutek napihnjenosti trebuha, kot takrat, ko se ful najem. Drugače pa veselo nosečnost vsem in zdrave bebike! [sm=duda.gif]
|
|
|
|