konina -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (20.5.2008 13:40:05)
|
Midva sva šla pa tudi vozičke v Rutarja pogledat. In nama je Hoco full všeč, tisti ta oranžen za dvojčke. Samo so me vsi prepričali, da je še prezgodaj za kupovat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa saj se strinjam z njimi, amapak mi je res všeč pa še cena je dobra. Upam, da bo malo kasneje še kakšna akcija ali pa podoben voziček v novi akciji. So me pa včeraj v slabo voljo sparvili v trgovini. Sem srečala znanko in mi vsa vesela čestita, potem pa povem, da pričakujem dva. In je bila vsa zaskrbljena, naj grem ležat in naj se ne naprezam preveč. Ker je pred nekaj dnevi ena mamica z dvojčki po IVF šla na potovanje in se ji je sprožil porod pri 6.m, pa se je slabo končalo. In to mi gre razlagat sredi trgovine, ko me že tako vsako špikanje skrbi. Takih zgodb pa res nočem sedaj poslušat. eni so pa res čisto brez občutka! Pa saj vem, da sem sedaj še jaz tukaj zamorila, ampak sem se morala skašljat. Me je full v strah spravla, potem pa v bes. Se opravičujem, nisem hotela strašit, ampak sem res jezna. Lp, Nina
|
|
|
|