Andromeda -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (28.5.2008 22:07:25)
|
OK, danes sem bila na pregledu in sem G vprašala kako je s sredstvi proti komarji in mi je rekla, da v nosečnosti ni najbolj priporočljivo uporabljat une stvari, ki se jih vtakne v elektriko, sploh naj bi bile "nevarne" tiste zadeve, v katere vstaviš tableto. Kar se tiče raznih kremic, sprejev proti klopom in komarjem, pa ni panike, razen, da se ne špricaš z njimi po bušiju. Aja, pregled je minil ok, UZ-ja mi ni delala, sva pa srčka poslušali. Kri imam super, pritisk bolj nizek kot visok, zredila pa se nisem prav nič in me je sestra spraševala, če veliko bruham in ali imam apetit [sm=zmeden.gif] Pa sem rekla, da bruhala nisem niti enkrat, apetit je pa ok, zadnje tedne povečan in smo zaključili, da očitno vse sproti skurim... konina - tudi jaz imam zadnje dneve malo vrtoglavice, možno, da je to od vročine, sploh pa, če imaš tudi ti bolj nizek pritisk. Moj je 105/60. Ti se kar drži senčke in se hladi na primeren način, pa pij veliko tekočine... Zdaj grem pa še od lyre bušija pogledat, potem pa spat, ker sem ful utrujena... Lahko noč, [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|