Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


mišeka2 -> Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (1.3.2008 15:29:27)

Živjo! Lepo prosim za kakšen vaš nasvet o nakupu previjalne torbe: torej katero mi priporočate, kaj moram pri nakupu paziti (sta le dva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], tako da...), pač nekaj v tej smeri. Zanima me tudi, če je kakšna od vas uporabljala prenosno varuško oz. kako to skombinirat pri dveh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Pri nas ni možnosti, da bosta spale v spalnici in tako bosta morale od začetka spati v svoji sobi, tako, da si ju želim imeti pod "nadzorom".

Lp




marsovcek -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (1.3.2008 17:04:41)

Jaz sem imela baby phone, uporabljala sem ga ene 4m. Uporabljala pa sem podnevi, ponoči pa so bile vrata njene sobe odprta, ker je njena sobe poleg najine spalnice. Mislim da tudi pri dveh ne bi smelo biti problema, daš pač nekam, da je obema blizu. Previjalne torbe pa nisem uporabljala, večinoma sem imela kar nahrbtnik. 




Naja30 -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (1.3.2008 19:51:52)

Torbo imam nivea in mi že od začetka dobro služi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Babyphone pa imamo Tomy in se tudi dobro obnese. Čez dan, ponoči smo itak v isti sobi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




emaa -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (1.3.2008 20:35:33)

Jaz imam previjalno torbo od Zooperja, v nahrbtniku se mi je vedno zdelo, da nič ne najdeš. Mi imamo še vedno baby phone, ker naša dva tudi od prvega dne spita v svoji sobi. Se obnese, če ni predaleč (po hodniku imava midva 6m do njune sobe), ga ponoči, ko gresta spat izklapljaj in pripri vrata sobe, se ne boš zbujala za vsak šum. Jaz ga uporabljam čez dan, pa zvečer, ko midva še gledava TV ali se pogovarjava ali karkoli, ko greva spat, varuško izklopiva in odpreva vrata obeh spalnic. Nič ni razlike eden ali dva, saj slišiš oba, kateri joka pa se dokaj hitro navadiš prepoznat. 




mišeka2 -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (2.3.2008 7:18:59)

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Mi imamo še vedno baby phone, ker naša dva tudi od prvega dne spita v svoji sobi. Se obnese, če ni predaleč (po hodniku imava midva 6m do njune sobe), ga ponoči, ko gresta spat izklapljaj in pripri vrata sobe, se ne boš zbujala za vsak šum.


Otroška sobica je sicer zraven spalnice, vendar pa imamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image] (ki je sicer vseskozi noter), vendar pa ji je vstop v spalnico strogo prepovedan in tako bo tudi z otroško sobico, tako da žal priprte sobe ne bom mogla imet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image](saj bi sicer z največjim veseljem hodila k tamalim v posteljice...).

Sem slišala, da so Angel Sounds zelo dobri; a so kateri tudi primerljivi (pa je cena recimo malo nižja)?

Jaz tudi nekako bolj navijam za torbo kot nahrbtnik. Pri torbi me samo skrbi, da le ne bi bila premajhna za vse stvari; sicer pa toliko pa spet ne mislim vlačit okrog! Moj se itak heca, da, ko bomo kam šli, da bomo vzeli sabo eno plenico, pa tista, katera bo prej kaj naredila, tista jo bo dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!! Hja, misija nemogoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




mišeka2 -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (2.3.2008 15:51:45)

IZVIRNO SPOROČILO: mišeka2

Sem slišala, da so Angel Sounds zelo dobri; a so kateri tudi primerljivi (pa je cena recimo malo nižja)?

  Kiks!!! Ne Angel Sounds, ampak Angelcare.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




emaa -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (2.3.2008 16:10:17)

Na začetku sva tudi midva zapirala vrata čez noč (tudi zaradi mačke), pol po 6, 7 mesecih ni bilo več potrebe, pa mačka tudi ni hodila noter, sta prenevarna.




zabica26 -> RE: Nasvet pri nakupu previjalne torbe in prenosne varuške (4.3.2008 10:13:46)

Zadnjič sem videla ene odlične torbe v bušiju, Zdele so se mi zelo praktične, za enega ali pa za dva otroka, imaš dovolj prostora. Itak obeh hkrati ne boš previjala. pomembno je, da notri zbašeš dovolj plenic. Pa jaz kupujem v lekarni tiste nepremočljive podloge, da jih lahko stran mečem, kadar previjam na javnih mestih. Za vsak slučaj, je le ceneje kot dobiti npr. rotavirus.

Glede varuške... mi imamo tomijevo premium in je odlična. Lepo nam lovi po celi hiši, pritličje+dve nadstropji, celo balkoni niso problem. Poleg tega prikazuje še temperaturo v sobi. Jaz jo uporabljam čez dan in ponoči, čeprav je otrok v sosednji sobici. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]