|
Anitka -> RE: Majčice '08 - 3.del (27.3.2008 15:34:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava se vceraj sem se v sluzbi pritozevala, da bi bilo fajn, ce bi moj Poba na vsake kvatre kaj miru dal, ker je res zelo zivahen, a po tvojem postu sem se zacela svojih besed kar bati in predvsem sramovati. Naj kar brca, bom vsaj vedela, da je ok. Se podpišem pod napisano. Sicer pa dober dan vsem skupaj. Jaz sem danes tako utrujena, da bi najraje šla kar spat. Saj malce bom pa zdajle res počivala in pustila delo ob strani. So me otroci danes v vrtcu kar fajn izčrpali. SE mi zdi, da je vreme danes kar fajn nanje vplivalo, saj so bili kar malce neobvladljivi. Še jutri pa je hvalabogu spet vikend. Barbaw kateri voziček si pa naročila in pri kom? In upam, da boste kmalu spet vsi top fit. Za naročen paket pa lahko klišeč tudi v MB na DHL pa malo povprašaš. Tudi jaz bom vzela na CSD-ju kar denar. Večje stvari, ki jih ponujajo imam večinoma že nabavljene ali pa mi niso všeč, ne bom pa zdaj naročala npr. 10 kom bodijev ipd. Murva ti se še kar oglasi pri nas, saj si naša. Pa seveda ti želim srečen razplet tokratne nosečnosti. Novemberka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jana super za o.k. cuker test[sm=bravo.gif] Na srečanje me pa žal verjetno ne bo - vožnja do MB (sama), poleg tega pa bova obletnico z dragim nadoknadila ravno v soboto, ker ga jutri žal prep poznim večerom ne bo domov.[sm=smiley13.gif] Naty daj mi vseeno pošlji seznam, toda kot zgleda pred vikendom ne bom uspela zrihtati. POšlji pa če ne prej se bom potem v soboto ali nedeljo z njim poigrala. Edinaos ti le pojdi do P, ker psiha tudi dela svoje. Je brezveze, da se upam, da po nepotrebnem živciraš. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] MOjih 60 dni do PDP ste tudi spregledale[sm=jezicek.gif] Se beremo kasneje, horizontala vabi
|
|
|
|