|
Čmrlika -> RE: Majčice '08 - 3.del (3.4.2008 15:27:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nč jasno Meni tud ni blo... Obiskala me je že patronažna- babica...ki pride malo pred porodom na klepet z bodočo mamico, in bo prišla potem tud po porodu... A gre zares, al ne? Kaj pravite? o JOOOOOJ res gre zdaj zares , in kaj ste se zmenile? Jaz jo tudi ob koncu aprila pričakujem Ti jo vsaj pričakuješ, jaz je namreč nisem ,ker so nam v Šoli rekli, da ne bo prišla prej kot v P.... Nič, prav lepo sva klepetali...malo sem jo povprašala , kaj in kako ona prakticira prvo kopanje, pa okrog popka, da vem kaj nabavit...ker na primer v šoli so rekli da patronažne prvič kopajo otročka brez mila, pa je ona rekla naj ga kar imama pripravljenega, kerga bo ona sigurno milila, pa da ona otročka zunaj že prej namili, pa potem v banico, eni delajo kontra...pa o banici sem jo povprašala, pa porod sam, kaj nardit, pa ful sva se hecali na račun gnezdenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mi je všeč tole, da vidiš da ima nekdo skrb zate že prej...poleg tega me je ful pomirla glede teh moji NE UZ-jev ki sem jih oz beri nisme deležna pa ...... eh ful je blo tega no...
|
|
|
|