9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Lu -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (31.1.2005 16:28:09)

Joj, joj, joj kam smo prišle. Nobena se več ne oglaša. Z mano vred :)-

Kako ste kaj drugače? Jaz se počasi umirjam tako z delom ( ja malo še vseeno delam za službo mislim ) in veselo pripravljam za prihod najinega :duda:. Ja še 14 dni. Bo kar hitro minilo.

Ta teden dobim previjalno mizo :bravo:. Sva z dragijem preučila stanje razporeditve najinih omar v spalnici in tako bo prostor tudi za previjalno. Sem tako veseela, da je kaj.

Danes grem še po PVC blazino potem pa res mislim, da imam že vse. No malo plenic me še čaka za zlikat. Pa saj je še čas si pravim. He, he, he,...

Trebušček je že dokaj nizko, križ me boli čedalje bolj, spim pa bolj tako tako. Me je že nekaj špikalo pred 2 dnevi, pa včeraj nekaj. No saj v sredo imam pregled pa da vidim kaj mi bo povedala.

No glede tega pregleda. A me mora dat moja G na CTG ali ji ni potrebno. Bom pa v 38 t. Pa malo stanje da pogleda, če bo kaj prej ali ne. Sploh ne vem. Upam, da bom kaj več izvedela kot na zadnjem pregledu.

Mojega :kuza: pa zopet trga. Ja letos se mi zdi da se gonija psičk sploh ne neha. In potem je moj :kuza: čist zmešan. Trenutno nič ne uboga zdej. Ga malo šolam ponovno. ;)

Dekleta daj javite se kaj, no.

Že zdaj nimam časa, kaj šele bo.

En lep sončen pozdravček pošiljam prav vsem.

papa Lu in :duda:
37t 6/7:love:




Anonimen -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (31.1.2005 20:13:36)

Dan, :nosecka:! (no, čer)

Ooooo, same ste se prestavile na vrh...:bravo::bravo::bravo:....(sem vas prav čakala:hudicek:hohoho...:)-)

Jaz sem pa neki prehlajena. Bljak, fej in fuj. Od sester mojih predragih sem se nalezla...

Pogrešam pa Pinjo, pa še ugotovila sem, da jo poznam tudi tko...je hči naših prijateljev:)-:)-:)- Zgodaj ugotovim, ne?:)

Špacka, po dudo grem ta teden, razen če ne bom tolk blazno prehlajena. Bom šla prec, ko bo možnost, nč bat. Ma sej te sproti obvestim!

Aja, čez vikend smo pa smrekce popsravli...smo jih meli skor do svečnice, hehe....pa mam že novo dekoracijo:) Je v albumu vsak dan je valentinovo :)

lp,:fis:





lunca77 -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (31.1.2005 22:47:28)

hojla!

naj se vam pridružim. me že tko veseli, da se tvojemu tudi meša ker me je kar malo sram ko je moj zlati prinašalec čisto zmešan ko pridejo vse tiste lepotičke psičke mimo in sploh nič več ne posluša in gre za nosom al pa za .... včasih sem tko jezna nanjga da bi ga za ušesa :kuza:lumpa. blagor tebi lu ko maš samo še 14 dni jst sem v 30. tednu pa me skoz neki boli pa špika. danes sem mela izpit pa se sploh nisem mogla skoncentrirat pa še prav lahek ni bil pa me je moj dragi v maribor peljal iz ljubljane :love: je priden.
mali me je pa celi dve uri izpita brcal kot nor. sej sem vesela da me pozdravlja ampak...:sloncek: tko skače pol bo pa mami izpit ruknla pa bo :hudicek:
me pa že zelo matra da se spoznamo z malim lumpom al pa lumpiko (moj noče vedet kaj bo pa sva se odločila da ne bova vprašala-jst skoz upam, da se bo ginekologinji zareklo pa se ji še ni).

uživajte pa pozdravite punce pa učte se šolarke:zmeden:

lp lunca77




Špacka -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 7:15:57)

Dobro jutro!

Moj :duda: mi pa ne pusti spati, brca ko nor, ko se pa vstanem je pa boljš, še ni na svetu pa že skrbi za moj ritem življenja:)-
Končno sem dočakala februar pa čeprav imam rok konec februarja, se mi zdi da zdaj bo pa kmalu, me je včasih kar malo strah, da me ne bo kaj prehitelo pa še nimamo vsega pripravljenega, no tud če rodim nam ne bo hudga.

Nita kje pa si,a si šla že rodit?

lunca77 pa nared tko kot jaz, midva tud nisva hotla zvedet spola, me je pa po 30.tednu začel kar metat od radovednosti, ampak saj veš obljuba je obljuba, mi je pa na naslednjem UZ moja G pokazala samo tisti del in mi rekla da se lahko gremo tud kviz brez odgovorov- v glavnem pri meni se je takrat tako lepo videlo, da sem takoj vedla odgovor.Je pa res da sem še vedno malo skeptična, kaj pa če ni, sicer pa sem imela skoraj vse že kupljeno v nevtralni barvi, v bistvu je šlo bolj za mojo dušo.;)
kaže na to, da svojega imena za :duda: ne bom mogla vnovčit, ampak bo imel to čast bodoči očka9nebesa
pa nič za to mogoče pa drugič;)

lepo preživite dan, javte se kaj

Špacka&:duda:(36t)




Lu -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 10:00:22)

Jutro!

Ja danes sem si pa privoščila malo daljši spanec. Zdaj pa že pijem :kava:, da pridem k sebi.

Ja moj :duda: je pa čedalje bolj mren. Res. Moram jutri svojo G vprašat, da naju temeljito pregleda in pove a bo kaj prej al ne, al kako.

Ja lunca77 si pa pridna kar se tiče študija. Jaz sem vse pustila in mislim nadaljevati malo kasneje. Upam, da mi rata. No saj se bom potrudila.

Ja z :kuza: nam ni pa nikoli dolgčas. Zdaj ima tako obdobje ko bi se samo igral, pa čohal. Hi, hi, hi, evo mi je že splezal pod mizo. Samo da se me dotika. Joj tale moj :kuza:.

Glede spola pa tudi midva nisva spraševala. Je pa zadnjič ko sva šla z mojim kupovati še malenkosti kupila en kompletek pa ni vedel katero barvo vzeti. Je bil kar jezen zakaj ne veva spola. Tako sva na koncu vzela oker. Pri drugem 100% vprašava sva se odločila. Sicer nas pa loči do spoznanja ( če se bo otrok držal roka ) še natanko 12 dni in pol :bravo:

Punce lep preostanek dneva vam želim, pa javite se kaj, no.

lp Lu in :duda: ( še zaspanček )
38t:love::bravo::sloncek:




nita -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 10:38:10)

Dan!

Evo mene, še vedno doma. Počasa se mi je začel že trgat. Če obstaja poporodna depresija, obstaja definitivno tut predporodna - to sigurno doživljam jaz sedaj.

Nikol nisem hotla, da bi šel moj zraven na porod (sva se pač tako skupaj odločila - tut on ni bil glih navdušen), zdej ga pa že cel teden prosim, če bo šel zraven. Seveda mi ne more rečt, da ne bo šel (al se mi pa ne upa). Me je tko strah, pa sploh ne vem točno česa - al poroda, al bolečin,... Sploh se ne znam opredeljit. Najbolj me pa jezi glih to, ker ponavadi vedno vem kaj hočem in me ni strah pred neznanim. Zdej se mi je pa vse ravnovesje podrlo, da sploh ne vem kje sem. :zmeden2: Še dober, da me to ne drži cel dan, ampak mam bol sam napade - se znam tut umirit, pa je pol vse vredu.

Drugač pa je moja pupa še vedno zelo aktivna. Cel dan neki brca, najhujš je pa zvečer, ko se vležem, pa mi začne pritiskat, jaz vsaj mislim da, na medenične kosti, da boli ko :hudicek:. Takrat bi najrajš res šla po čimhitrejši poti rodit. In to se ponavlja že več kot 10 dni. Pa še zatekat sem začela, da je joj. Mam roke kot buhtlčke. Res zaden cajt, da grem.

LU, mene moj G ni dal na CTG. Nazadnje sem bla pr njem 14 dni nazaj in je reku, da sma midva zaključla (se pravi 3 tedne pred rokom). Da ko se bo začelo (ali porod ali kaj takega, kar se ne bi smelo - krvavitev, da ne bi čutla otroka,...), naj grem kr v porodnišnico.

Tako, grem se še mal mojemu :love: smilt :)-.

Ja, mi je že mal bolš, ko sem dala tole mal ven :)-.

Dober vplivate na mene, vas bom kr vse vzela s seboj v porodno sobo :)-.

Ajdi bok!

L.P. Anita (:duda: čez natanko en teden - če se bo držala roka)




lunca77 -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 12:29:42)

Dobro jutro punce!

No ja tolk pridna spet nisem, sem na studijskem tko da mi ni treba v sluzbo hodit ceprav jo ze kr mal pogresam.

jst sm tudi ze sla v soping z mojo mamo in sva se kr topile od vsega kar majo pol sva se pa odločili, da bova bolj v modrem tonu kupovali ker je to vseeno lazje za puncko kot roza za fantka. prav veliko v nevtralnih tonih al pa slikicah pa nimajo ne? vse neki metuljcki pa volancki al pa avtomobilcki pa fuzbal zoge. ampak te zanese:ups:.

joj babe jst si sploh ne znam predstavljat kako bom pregurala tale porod ampak bomo ze ko bomo prisli do tja. sicer mi je pa kr fino k se moj :kuza: stisne k meni pa se crklava. svojega dragega bom jst tud vzela s sabo na porod ker mislim, da bi se mi sami zmesalo.

se mal pa bomo :duda:zibale naše male razgrajace.

uzivajte lp :nosecka:29t 2d +:duda:





Anonimen -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 13:44:45)

OJLA...

moram it roke umit, sem krof jedla....:)

Ok, zdej pa lahko tipkam:)

Lepo to, da ste se oglasle...

Sploh ne morem verjet, da je že februar in da boste počasi vse :nosecka: dobile svoje :duda:....:) Kolk je hitro minilo ej...men se zdi, kot da sem lih včeri dobila sms od Mine...vem pa, da sem ga dobila 15.6., ker sem mela valeto tist dan:)

Ja nč, punce, pokažte bodočim očkom, kako se na RR napiše, da nas bodo obvestili pravočasno:)

lp,:fis:




Lu -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 16:00:36)

Ojla!

Nita praviš da je tvoj :duda: še full aktiven. Pri meni ravno obratno. Jaz komaj naštejem tistih 10 brc na dan :( Obvezno mi mora jutri povedat kaj se dogaja če ne bom kar znorela.

Glede samega porodan pa mene še ni strah. No v bistvu se še sploh ne zavedam da se bližam koncu. Res je šlo hitro.

Ribica jaz sem mojemu že pokazala in bo sporočil veselo novičko :bravo:

Sem pa zdajle prišla iz nega dolgega sprehoda in sem čisto out. Grem malo leč potem pa še malo delat.

lp Lu in :duda:
38t :bravo:




nita -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 17:40:27)


Lu, ne se sekirat, po tem kaj so punce na forumu ponavadi pisale, je prej bolj normalno, da se na koncu bolj umiri, kot pa da nori kot moja. Sam da našteješ 10 gibov, pa je vse v redu. Če jih pa ne boš, pa hitro rodit :)-.

:fis:, tut jaz sem mojmu danes napisala, kam vas mora obvestit (in kaj mora napisat tut).

Zdej me pa moj tera, da grama na rojstni dan k njegovemu krščencu. Si morte mislit, kak se mi da :zaspan:. Bom že prežvela!

L.P. Anita:rozica:




Anonimen -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 17:54:23)

No super...pol je obveščevačlna služba že poučena:)

Dolina nas pa čist ignorira....c c c...samo pr marčevkah je...pol bo pa februarka:)-:)-:)- hihi...

lp,:fis:




Špacka -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 18:51:41)

Fiši vidim da spet napoveduješ :)- men tud, a bo kaj prej ;) saj se hecam...




Anonimen -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (1.2.2005 21:09:19)

Ma ja, zmenta se...kera bo 24....:) Lohk pa tut obe...:)




Dolina -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (3.2.2005 8:46:49)

oooooo, sm vedla, da me opravljate in sm takoj pršla pogledat. :)-:)-

Sori babe, ajz sm tam čist not padla (pr marčevkah - k smo vse na kupu z datumi). :rozica::rozica::rozica: za vas.

Ja, fiši, jaz sm pa zdej prišla do te faze, da bi rada prej rodila. Kr me je začel vse neki bolet, pa neki me hormoni dajejo in bi kr jokala in tko... Čeprav je 1.3. tko lep datum. :love::love::love: Mogoče pa trofnemo.

Drugač pa punce imam od opreme samo voziček in porsteljico. Pa paket sva dvignila. Oblekc pa glih za dva dni... :)-:)-:(:(( Joj, kdaj bom vse to nakupla do konca. Mal mi voda v grlo teče, a?:zmeden2: No, baje ta vikend dobiva nekaj oblekc, ki si jih bova delila še s spodnjima sostanovalcema (brat od Roberta, ona ma pa tri tedne za mano rok). Pa mi gre tko na živce, ker onadva vesta, da mata punčko in zdej morava midva avtomatično met fanta!!!!! :grrr::grrr: K bi bla vsaj punčka. Jaz hočem vedno kontra kot ostali. :)-:)-

Ah, Lu, a ni fino, k ne veš kaj bo. Jaz sm prav važna (pol pa tečna kr me non stop sprašujejo! :grrr:), k me vprašajo, kaj bo, pa rečem, da ne vem. :bravo::bravo:
Za oblekce kupovat je pa zoprno ja. Kr je vse roza, pa modro al pa z volnački al pa aviončki. :(

Moja bebika ima še vedno intervale: dva dni ma tiho mašo in me glih 10x brcne, pol pa dva dni non stop brca. :sloncek::sloncek::sloncek:

Moja :kuza: me zdej, k je sterilizirana še več mevelj v ritki. To je nenastina, skoz bi norela, se z vsemi psi igrala (sploh ne opazi, da ta drug renči na njo in jo moram kr nazaj držat). Tko, da imamo vsak dan po svoje veselo.

Tko, zdej sm napisala cel roman in sm za en teden dobra :)-:)-:)- Hecam se.... lahko pa da bo šel računalnik na popravilo, kr neki spet ventilator piska... Bom umrla, kr sm čist odvisna od RR! ;)

pa pa Dolina 36t




pia1 -> 9. nebesa ( ****.nadaljevanje) (3.2.2005 11:47:59)

ojla!
sej vem, da ne pasem vec sem ampak se vam vseen mal javljam. nas mali zan zdele spi, tko, da lohka mal pocvekam. zjutri smo ga kopali, je prisla patronazna, se zadnjic, hvala bogu, sej nas vedno vrze iz postelje (8.30 ;)). no pol sva mal pojedla z zanom in pol po kopanju vedno zaspi kot top. no pol sta se mami in ati mal ojedla, pa kavica. zdej je sel lubi mal po trgovinah in opravkih, jest sem naso :kuza: skopala. zdej pa sem si se mal RR ja privoscila.
vsem, ki se bojite poroda moram neki povedat. res ni prav izi ampak, ce je se hujse, ko ti polozijo tvoje dete na prsa pozabis, oz. te ne boli popolnoma nic vec. res, jest tud nisem tega verjela, ko so pravle punce ampak je cist res. velik huje kot porod je pol ce ne ves a bo z otrockom vse v redu al ne. bi sla rajs se enkrat rodit, kot skrbela, oz premisljevala a je vse cool al ne. ja pa nisem imela ravno lahek porod.
ja, zdej se pa kr velikim bliza dan d, kaj?! Blecky sem vidla, da ima ze nejca, katera je pa zdej na vrsti? ce ne drug bo to ribica vedla, ane?!
vam pa povem, da ni lepsega na svetu kot v rokah drzat in skrbet za svojega soncka, ce se ti pa se mal nasmehne (k lih kaksnega golobcka spusti), si pa sploh v 9nebesa.
no kakor vidite sem cist presrecna, enako zelim tud vsem vam, pa cim lazje porode, pa zdrave :duda:.
lepo se mejte




Stran: [1]