bris cin????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


*erika* -> bris cin????? (8.3.2008 21:37:51)

mene zanima nekaj ce katera ve slucajno odgovor naj mi odpise.po porodu mi je ginekologinja vzela bris ki je bil rezultat cin4,potem sem imela pa odsip celic in rezultat je bil cin1.in sedaj  moram na vsake pol leta hodit na odvzem brisa....zanima me od cesa se to dobi in kaksne so lahko posledice?




Anonimen -> RE: bris cin????? (8.3.2008 21:52:07)

A se hecaš? Ti G ni razložil kaj in kako?

No ker je kar preveč za napisat ti dam link za strokovno razlago in vse kar paše zraven pa si vzamičas in lepo preberi.

klikni tukaj




dido -> RE: bris cin????? (8.3.2008 22:22:24)

Jaz sem imela PAP III,Cin 2, pa sem morala iti takoj na konizacijo, kjer so mi spremembe odstranili in sem sedaj imela bris OK. Kolikor vem bi te morali z CINom 3 takoj napotit na konizacijo. Jaz na tvojem mestu bi odšla še po drugo mnenje, saj se s tem res ni za igrat. Nočem te straši, ampak zelo dobro si preberi link od **** o tem kaj to pomeni. Čimprej do ginekologa !!! 




lelaval -> RE: bris cin????? (9.3.2008 1:20:10)

A se hecaš? Ti G ni razložil kaj in kako?

No ker je kar preveč za napisat ti dam link za strokovno razlago in vse kar paše zraven pa si vzamičas in lepo preberi.


Jaz sem pred leti imela oboje 3 in že po 1. rezultatih mojega G sem dobila napotnico za konizacijo. Res, da so morali to še v bolnici enkrat pregledat, a sem že bila v vrsti za operacijo. In moj G mi je vse lepo na dolgo in široko obrazložil, tako, da se čudim, da tebi niso. Sem pa po konizaciji leto dni imela preglede na 3 mesece - je bilo vse O.K., potem leto ali 2 na 6 mesecev, kasneje pa na 1 leto - tako tudi ostane ne glede na to, da so dali preglede na 3 leta.

Si pa res preberi link




Stran: [1]