san -> RE: zakladki marčevk (16.6.2008 8:36:22)
|
drage moje, vas na hitrco pozdravljam, potem grem pa perilo zložit, dokler mali spi. tina, lan je prekrasen na fotki[sm=9nebesa.gif] lona, držim pesti, da je konec špikanja tvoje princeske in da je kakec ok[sm=pikapoka1.gif] hvala za info za fredov obroč, jaz se tokrat nagibam h nakupu in bom verjetno kar izkoristila. kolikšna je pa cena drugače? v atlantisu je 23 eur. no, mi tudi kakamo zadnje dva tedna na 3 do 4 dni. sicer imamo manj krčev, so pa še šrisotni in kadar sva doma, se je treba skoz igrat z njim. no, 5 minut pod vrtiljakom zdrži, pa na wc mi uspe, je v ležalniku, ampak to je vse par minutk, drugače bi pa on mene. zdej se že z igračkami malimi igra, takimi mehkimi ropotuljami. stegne rokico, ampak samo desno, jo razširi in zagrabi igračko[sm=smiley36.gif]. se mi zdi hitro. no in potem jo nese v usta in nato mu pade in se krega. tko, da mu pol mal pomagam in se potem veselo pogovarja z njo in jo okuša. sploh je navdušen nad dvema, eno s krogci in nekim čudnim klovnom. pa še vedno so mu zelooo všeč črte[sm=smiley36.gif]. no, toliko od naju. lep dan vam želim. NAJ ŽE PRIDE SONCE!!!!! aja, zofy, hvala za link z masažo[sm=smiley1.gif] papa
|
|
|
|